به گزارش
حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حشمت الله فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (شنبه، ۶ بهمن ماه) با عبدالحمید سی عفیف رئیس کمیسیون امورخارجی مجلس ملی مردمی الجزایر دیدار و گفتگو کرد.
فلاحت پیشه در ابتدای این دیدار با اشاره به روابط دوستانه ایران و الجزایر گفت: از آن جایی که مجلسهای دو کشور برآمده از رای مردم است، رفت و آمد هیأتهای پارلمانی نشانی از عمق دوستی و خواست دو ملت برای توسعه روابط میباشد.
وی افزود: دو کشور همکاریهای خوبی در سطح مجامع بینالمللی داشتهاند، ما آمادهایم که این رایزنیها را برای اتخاذ مواضع مشترک در سطح این مجامع افزایش دهیم.
نماینده مردم اسلام آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیتهای موجود برای ارتقای مناسبات میان ایران و الجزایر تصریح کرد: ظرفیتهای مناسب و خوبی در زمینههای مختلف سیاسی، اقتصادی، تجاری، سرمایهگذاری و گردشکری برای ارتقای مناسبات میان دو کشور وجود دارد، اما علیرغم روابط خوب و برادرانه و ظرفیتهای فراوان فیمابین در زمینههای مختلف تا رسیدن به سطح مطلوب و دلخواه فاصله زیادی وجود دارد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ابراز امیدواری جهت اجرایی شدن توافقات انجام شده گفت: امیدواریم برخی از مشکلاتی که در اجرای هر چه بهتر توافقات و تفاهمنامههای انجام شده در زمینههای مختلف از جمله امور بانکی و تجاری فیمابین وجود دارد حل و فصل شوند.
فلاحت پیشه در ادامه با اشاره به ضرورت وحدت کشورهای اسلامی در مقابل توطئههای غرب گفت: در شریط فعلی وظیفه خطیری به عهده کشورهای اسلامی است و میبایست در مقابل توطئههای غرب علیه اسلام، وحدت در میان کشورهای اسلامی حفظ و تداوم یابد، اما متاسفانه کارنامه کشورهای اسلامی در این مورد قابل دفاع نیست.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پایان با اشاره به سیاستهای جمهوری اسلامی ایران در بهرهگیری از فناوریها نوین گفت: ما استقلال در زمینههای سیاسی، علمی، فناوری را در عمل تعریف کردیم و اکنون استفاده صلح آمیز ایران از انرژی هستهای و تقویت توان دفاعی کشور با دانش بومی، تبدیل به چالشی برای آمریکا، اسرائیل و حامیان آنها در منطقه شده است.
عبدالحمید سی عفیف رئیس کمیسیون امورخارجی مجلس ملی الجزایر نیز در این دیدار گفت: الجزایر میزبان هیأتهای مختلفی از ایران بوده است و دیدارهای متعددی در بالاترین سطح میان دو کشور انجام شده است که این خود تاکیدی بر روابط قوی و دوستانه دو پارلمان است.