به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس سازمان بسیج علمی ، پژوهشی و فناوری کشور طی بیانیه ای درباره فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی)، بر عزم استوار و تلاش بی وقفه خود برای تحقق منویات معظم له تاکید کرد.
در متن این بیانیه آمده است:
« ملت غیور ایران اکنون که در آستانه 40 سالگی انقلاب خود می باشند و پس از گذراندن مشکلات و بحران های داخلی و خارجی متعدد به عنوان باثبات ترین و امن ترین کشور منطقه شناخته می شود.حرکت رو به سمت تمدن نوین اسلامی بیش از پیش احساس می گردد.دانشمندان و نخبگان ایران اسلامی که در سخت ترین شرایط و کمبود امکانات ایران اسلامی را به عنوان کشوری پیشرو در موضوعات مختلف علمی معرفی کرده اند.
البته پیروزی انقلاب اسلامی ایران زمانی به نقطه تعالی خود خواهد رسید که کشور به جایگاهی در خور ظرفیتهای بنیادین علمی و فرهنگی دست یابد. این ظرفیتها در مقایسه با بسیاری از کشورهای منطقه ای و غربی چنان عظیم است که زبانزد دانشمندان علوم مختلف در سطح جهان شده اما هنوز به جایگاه شاخص و اصلی خود نرسیده است.
رسیدن به آن جایگاه شایسته با پیشرفت کشور بر طبق الگویی علمی و عملیاتی تحت تعالیم عالیه اسلامی و با استفاده از دستاوردهای متقن بشری و تجارب بومی و جهانی و متناسب با مقتضیات ایرانی میسر میشود که به ابتکار رهبر معظم انقلاب اسلامی بر طبق نقشه راه علمی و به همت بیش از سههزار تن از متفکران ، متخصصان و صاحب نظران تدوین شده و در معرض بررسی و ارتقا از سوی دستگاهها و نخبگان قرار گرفته است.
از آنجایی که رشد علمی به عنوان یکی از شاخص های حرکت رو به جلو در پیشرفت علمی کشور مطرح است ، نخبگان ، متخصصان و دانشمندان بسیجی و متعهد ایران عزیز حمایت خود را از بیانات مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (حفظه الله) اعلام داشته و با تمام توان و امکانات مادی و مالی خود در جهت حفظ رشد علمی کشور اقدام و تلاش میکنند.
البته لازم است تمام امکانات کشور در راستای تبدیل علم به فناوری،ثروت و کاربرد بسیج گرایانه تا رشد علمی در جهت نیازهای کشور قرار گیرد.
فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری نیز بر بین المللی بودن علم تاکید دارند و به همین دلیل مرجعیت علم دنیا را مورد تاکید قرار داده اند و فرمودند : اگر اندکی از کاروان حرکت علمی دنیا عقب بمانیم، دیگر به این کاروان و قله های علمی نخواهیم رسید، بنابراین هیچگونه توقفی در زمینه حرکت علمی نباید ایجاد شود.
با این نگاه، تولید علم میتواند ارزش آفرین باشد که بتوان از آن در جهت بالندگی اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و نظامی بهره گرفت.
پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مهم و کلیدی نانو،رشد صنعت فضایی، کشف و تولید داروهای جدید و نوترکیب،خودکفا شدن در تولید سلول های بنیادین و افزایش تولید علم و سطح آموزشی در دانشگاه ها همه نشان از خودباوری دانشمندان جوان و انقلابی این مرز و بوم می دهد که نباید متوقف شده و باید به سمت فتح قله های دانش در حرکت باشند.
اکنون که سرعت رشد علمی کشور مورد توجه صاحبنظران داخلی و خارجی قرار گرفته یقینا در دستور کار دشمنان خارجی و عوامل نفوذی داخلی آنان قرار دارد تا به هر نحوی چه با ایجاد یاس و ناامیدی و چه با بی اهمیت نشان دادن موضوع و یا عدم تخصیص امکانات در جهت حفظ و شتاب آن و ایجاد ممانعت در همگرایی دستگاه ها و نهاد های مرتبط این سرعت رشد علمی به کندی گراییده و این نقطه قوت انقلاب اسلامی جایگاه خود را از دست بدهد تا انقلاب مردم ایران نتواند به عنوان الگویی برای مسلمانان و سایر آزادی خواهان جهان مطرح گردد و حکومت اسلامی و توحیدی را همانند حکومت های مخالف علم و پیشرفت جلوه دهند.»
انتهای پیام/