پرداخت عیدی بازنشستگان تا پایان بهمن

5c500a649d2c6_2019-01-29_11-40
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از افزایش 25 درصدی تسهیلات سفر برای بازنشستگان خبر داد و گفت: امیدواریم تا پایان بهمن ماه حقوق و عیدی بازنشستگان پرداخت شود.

جمشید تقی‌زاده در نشست خبری از افزایش اعتبار سفرهای بازنشستگان به 25 درصد خبر داد و گفت: سال گذشته این امکان برای صد هزار نفر فراهم بود اما در سال جاری برای 200 هزار نفر این سفرها را ایجاد کرده‌ایم.

وی ادامه داد: با این وجود 25 درصد به سقف سفرها افزوده شده و به این ترتیب 250 هزار نفر می‌توانند از سفرها استفاده کنند.

تقی‌زاده گفت: کمک هزینه سفر برای بازنشستگان و همراه آنها 740 هزار تومان است و برای این افراد علاوه بر تخفیف 50 درصدی هتل‌ها، برای غذا و خوراک آنها نیز 20 درصد تخفیف قائل شده‌ایم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در مورد اعطای وام ضروری به بازنشستگان نیز گفت: این وام 5 میلیون تومانی تا امروز به 135 هزار نفر داده شده و طی دو ماه آینده مابقی واجدین شرایط وام را دریافت خواهند کرد.

وی افزود: از ابتدای بهمن ماه ثبت‌نام برای وام ضروری 6 ماهه اول سال 98 آغاز شده و تا پایان اسفند ادامه دارد و از ابتدای فروردین ماه به 200 هزار نفر داده خواهد شد.

تقی‌زاده گفت: 2 هزار میلیارد تومان بودجه‌ای است که برای اختصاص وام ضروری به بازنشستگان در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری افزود: امیدواریم عیدی بازنشستگان به همراه حقوق آنها تا پایان بهمن ماه به حسابشان واریز شود و برای بحث پاداش‌های شاغلان نیز بر اساس مصوبات جدید دولت حق آنها محفوظ است.

وی از راه‌اندازی خانه‌های امید به تعداد 50 خانه خبر داد و گفت: در بحث بیمه تکمیلی نیز 30 درصد افزایش سقف داشته‌ایم و اعتبارات آن را از هزار میلیارد به 1400 میلیارد تومان افزایش داده‌ایم. به این ترتیب 2 میلیون نفر می‌توانند از این خدمات استفاده کنند همچنین 35 هزار بیمار خاص نیز از این خدمات بهره‌مند خواهند شد. 

تقی‌زاده از امضای اولین تفاهم‌نامه راه‌اندازی دهکده سلامت خبر داد و گفت: قرار شده هر استانداری زمین 20 هزار هکتاری در اختیار صندوق بازنشستگی قرار دهد تا این دهکده‌ها ایجاد شوند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از ثبت‌نام فرزندان بازنشسته و اشتغال آنها خبر داد و گفت: استخدام 36 نفر از این فرزندان انجام شده است.

وی در بحث شفاف‌سازی، گفت: در راستای ایجاد اتاق شیشه‌ای اقدام شده و سامانه شفافیت هلدینگ‌ها راه‌اندازی شده به طوری که می‌توان به صورت آنلاین وضعیت شرکت‌ها سود و زیان‌دهی، نیروها و تولیدات آنها را رصد کرد.

تقی‌زاده حاکمیت شرکتی را از مباحث مهم اقتصادی دانست و گفت: پتروشیمی امیرکبیر به دلیل هماهنگی‌های بیشتر قرار است با پتروشیمی جم یکی شده و به این ترتیب زنجیره پتروشیمی کشور تکمیل شود.

وی در مورد شرکت‌های بحران زده نیز گفت: در یک سال گذشته تولیدات این شرکت‌ها بهتر شده به طور مثال وضعیت کفش ملی که در سال گذشته زیان‌ده بود و باید از رده خارج می‌شد امروز از زیان‌دهی خارج شده است. شرکت‌های آپادانا سرام، هواپیمایی آسیا و صبافولاد از جمله این شرکت‌ها هستند 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بر اصول معوقات از دولت و پیگیری ‌آنها تأکید کرد و گفت: اشتغال بازنشستگان در تعاونی‌ها و حمایت از استارت‌آپ‌ها دنبال می‌شود. 

تقی‌زاده در مورد کانون خدمات کشوری گفت: گروه‌های پنج‌گانه تشکیل شده، نشست‌های تخصصی با کمیسیون‌های مجلس برگزار کرده‌ایم و امیدواریم برای 6 ماهه سال آینده مصوبه را از مجلس گرفته و تحولی در وضعیت شاغلان و بازنشستگان داشته باشیم.

وی در مورد همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نیز گفت: این طرح به کمیسیون تلفیق رسیده و سعی می‌کنیم آنچه مورد تأکید ما است در صحن مجلس و در بحث بودجه‌ریزی اتفاق بیفتد و مسائلی مانند تورم روز و کاهش خرید بازنشستگان را در نظر بگیرد تا سال آینده، سال خوبی برای آنها باشد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: 15 هزار میلیارد تومان برای بحث همسان‌سازی برای سال 98 نیاز است که دولت 2 هزار میلیارد تومان پیشنهاد داد اما کمیسیون اجتماعی به کمیسیون تلفیق 8 هزار میلیارد تومان را پیشنهاد داده، هنوز نهایی نیست و امیدواریم به زودی محقق شود.

برچسب ها:

اجتماعی