ثبت نام ۱۸۸ هزار بازنشسته برای مرحله دوم وام ضروری؛

5c5077fa20e4d_2019-01-29_19-27
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از ثبت نام اینترنتی ۱۸۸ هزار و ۸۶۷ نفر برای مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری خبر داد.

جمشید تقی زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران با بیان اینکه در آستانه 40 سالگی انقلاب اسلامی قرار داریم و 40 سالگی نشانه بلوغ و عقلانیت انقلاب اسلامی ایران است، گفت: در این سال ها دستاوردهای بی نظیر و چشمگیری در تمام عرصه از علمی تا بهداشتی، آموزشی، صنایع دفاعی، فناوری های نوین مثل نانوتکنولوژی، حوزه صنعت، بخش های فرهنگی و اجتماعی و ورزشی و ... بدست آمده است. 

  
وی با بیان اینکه صندوق بازنشستگی کشوری در ابتدای انقلاب اسلامی، 67 هزار و 153 نفر را زیرپوشش خود قرار داده بود، گفت: در سال 97 این صندوق بیش از یک میلیون و 412 هزار نفر بازنشسته را تحت پوشش خود قرار داده است.
تقی زاده با اشاره به مصوبه هیات وزیران در خصوص میزان پاداش آخر سال (عیدی) کارکنان و بازنشستگان، اظهار داشت: براین اساس مبلغ یک میلیون تومان به عنوان عیدی تعیین شده که تلاش می کنیم این رقم را تا پایان بهمن ماه همراه با حقوق، به بازنشستگان تحت پوشش پرداخت کنیم.
 
ثبت نام 188 هزار نفر برای دریافت وام ضروری مرحله دوم 
 
تقی زاده با اشاره به آغاز ثبت نام اینترنتی مرحله دوم وام ضروری 5 میلیون تومانی از اول بهمن ماه، تصریح کرد:  برای مرحله دوم که با اعتبار یک هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است، از اول بهمن تا هشتم بهمن 188 هزار و 867 نفر ثبت نام کردند. این ثبت نام اینترنتی برای 200 هزار فقره تسهیلات است که از فروردین تا شهریورماه 98 به عزیزان و براساس نوبت بندی و اولویت ها پرداخت خواهد شد. 

وی یادآور شد: پرداخت وام ضروری به بازنشستگان، پس از انقلاب اسلامی و از سال 1377 اجرایی شده و تاکنون بیش از 2 میلیون فقره وام ضروری به ارزش 5 هزار و 280 میلیارد تومان پرداخت شده است. 
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص سفرهای بازنشستگان نیز گفت: با تاکید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای توجه جدی به رفاه و فراغت بازنشستگان عزیز و در قالب طرح در خانه نمانیم، 50 هزار تسهیلات جدید به 200 هزار تسهیلات سفر که برای امسال در نظر گرفته شده بود، اضافه شده است که بازنشستگان می توانند با کمک هزینه 740 هزار تومان برای یک بازنشسته و یک همراه، از این تورها استفاده کنند.
تقی زاده ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی و از سال 1386 تاکنون، مجموع استفاده کنندگان از تورهای صندوق بازنشستگی به بیش از یک میلیون نفر می رسد و جمع هزینه پرداختی به بازنشستگان نیز 200 میلیارد تومان بوده است.
 
افزایش 30 درصدی اعتبارات خدمت بیمه تکمیلی
 
وی در خصوص بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و با بیان اینکه 2 میلیون نفر از بازنشستگان به همراه افراد تحت تکفل آن ها زیرپوشش این خدمت قرار دارند، گفت: انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی درمان و نقش این قرارداد در جبران بخشی از هزینه های مازاد بر بیمه پایه بازنشستگان، موظفان و افراد تحت تکفل اهمیت بسیار زیادی برای ما داشته و دارد.
تقی زاده تاکید کرد: اعتبار خدمت بیمه تکمیلی با 30 درصد افزایش از 1100 میلیارد تومان به 1400 میلیارد تومان افزایش یافته است. همچنین 35 هزار بازنشسته دارای بیماری های خاص نیز تحت پوشش هستند. این خدمت نیز پس از انقلاب اسلامی و از سال 1377 آغاز شده که همچنان نیز ادامه دارد.
 
گام های اساسی در راه شفاف سازی
 
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه مهم ترین مسائلی که ایران امروز به آن نیازمند است، شفافیت است، گفت: اثر و نتیجه اجرای درست شفافیت، اعتمادسازی در بین مردم است که خوشبختانه در ادبیات امروز دولت و مجلس و به خصوص وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد.
تقی زاده راه اندازی سامانه شفافیت هلدینگ ها و شرکت های تابعه صندوق بازنشستگی را یکی از روش های دستیابی به شفافیت عنوان کرد و افزود: این سامانه برای نخستین بار در صندوق بازنشستگی در راستای ایجاد همین شفافیت و تاکید وزیر با عنوان هوش تجاری یا BI طراحی و اجرا شده که در دهه فجر امسال رونمایی می شود. 
وی در خصوص عملکرد و سیاست های حوزه اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری نیز گفت: پنج محور شامل اجرای سیاست های انضباطی در شرکت ها، اجرای حاکمیت شرکتی، ورود و نظارت جدی بر مگاپروژه های در جریان، توجه به مسائل خاص شرکت های تابعه به ویژه شرکت های بحران زده و انجام حسابرسی های ویژه در دستور کار صندوق قرار دارد.
تقی زاده تصریح کرد: شرکت های کفش ملی، آپادانا سرام، هواپیمایی آسمان، لوله سازی اهواز و تعدادی دیگر از شرکت ها در چندماه اخیر از بحران گذشته خارج شده و در مسیر تولید و بهبود فرآیندها قرار گرفته اند. 
وی با بیان اینکه این صندوق افتخار دارد برای نخستین بار در بین ۱۸ صندوق بازنشستگی و همچنین در بین زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اقدام به راه اندازی صندوق VC یا جسورانه کرده است، گفت: مهم ترین مخاطب این طرح بازنشستگان و سالمندان هستند که با توجه به رشد جمعیت سالمندی در کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این صندوق ششمین VC ثبت شده در بازار فرابورس ایران است.
 
رونمایی از سامانه BI صندوق بازنشستگی در دهه فجر
 
نشست هم اندیشی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با مدیران ارشد صندوق بازنشستگی کشوری با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور حقوقی، مجلس و استان ها، مدیرعامل صندوق بازنشستگی و مدیران ارشد صندوق، رئیس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما جمشید تقی زاده، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در این نشست گفت: شفافیت که از جمله اولویت های دکتر شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، در دستور کار صندوق بازنشستگی بوده و در این حوزه ایجاد اتاق شیشه ای و پیاده سازی سامانه هوش تجاری یا BI اجرایی شده است.
تقی زاده گفت: این سامانه در دهه فجر انقلاب اسلامی و به مناسبت 40 سالگی انقلاب رونمایی می شود و در گام نخست ۴۰ شرکت تحت پوشش BI قرار خواهند گرفت. 
وی همچنین خطاب به رئیس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بازنشستگان به عنوان متولیان و صاحبان اصلی صندوق بازنشستگی کشوری حق دانستن و اطلاع از وضعیت حوزه اقتصادی را دارند، گفت: ما با قاطعیت در مسیر شفافیت عمل می کنیم و علاوه بر راه اندازی این سامانه، انتشار اطلاعات در سایت کدال، انتشار اسامی مدیران عامل و اعضای هیات مدیره شرکت ها، برکناری مدیران دوشغله و بازنشسته و ارسال گزارش آن به وزیر و همچنین افشای اطلاعات حقوق و دستمزد و هزینه درآمد شرکت های تابعه که در آینده نزدیک انجام می شود، اجرایی شده یا به زودی اجرایی خواهد شد. 
تقی زاده در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح شرایط اقتصادی کشور، اوضاع کنونی را نامناسب و سخت توصیف و تاکید کرد: با وجود سخت ترین تحریم ها و دشوار شدن فعالیت های اقتصادی و جذب سرمایه، اما با درایت رهبری، دولت و مجلس و همت مردم می توان از مشکلات پیش رو عبور کرد.
وی با اشاره به تعامل و دیدگاه مثبت و ارزشمند کمیسیون اجتماعی مجلس به مسائل و مشکلات بازنشستگان، گفت: خوشحالم که رییس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس بر رفع مشکل بازنشستگان عزیز به درستی پافشاری کردند و ۸ هزار میلیارد تومان برای بودجه ۹۸ به کمیسیون تلفیق، پیشنهاد کردند که جای تقدیر و تشکر دارد. 
تقی زاده اظهار داشت: مهم ترین کار پیش روی همه ما نهایی کردن "قانون مدیریت خدمات کشوری" است که مهم ترین انتظار بازنشستگان است که امیدواریم با توجه ویژه نمایندگان مجلس شورای اسلامی این دغدغه مهم رفع شود.
در این نشست، گزارشی از عملکرد هلدینگ صبا جهاد و زیرمجموعه های آن ارائه و مقرر شد گزارش مکتوب به همراه صورت ها و تراز مالی این هلدینگ و شرکت های تابعه آن به کمیسیون اجتماعی ارائه شود.

برچسب ها:

اجتماعی