داروغه‌زاده: سینمای نوین ایران بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی است

سرویس فرهنگ و هنر مشرق - آئین اختتامیه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر در پردیس تئاتر تهران با حضور سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد، سید عباس صالحی، حسین انتظامی با تلاوت قرآن کریم آغاز شد.

منصور ضابطیان، به حاضران در این جشنواره خوش آمد و گفت: از این لحظه یعنی نهم بهمن ماه آغاز تحویل سال سینمای ایران است. ضابطیان در ادامه دعای تحویل را قرائت و صحنه را ترک کرد و تصاویری از روزهای پرشور انقلاب و ورود حضرت امام (ره) به میهن پخش شد.منصور ضابطیان در ادامه و پس از پخش کلیپ چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران در سالن سینمای ایران پس از انقلاب را در مسیری نو خواند و سینما را در صدر لیست هنرهایی که انقلاب بر آنها تأثیر دارد دانست. او جشنواره سی و هفتم را از نظر رنگارنگی حضور سینماگران پس از انقلاب جشنواره ویژه ای دانست.

نکته: وزیر ارشاد و رئیس سازمان سینمایی نیم ساعت زودتر از موعد وارد سالن شدند.
 

لحظاتی بعد منصور ضابطیان مجری مراسم از ابراهیم داروغه‌زاده دبیر جشنواره برای سخنرانی روی سن دعوت کرد.

ابراهیم داروغه زاده

سخنرانی ابراهیم داروغه زاده، دبیر سی و هفتمین جشنواره در مراسم افتتاحیه این جشنواره:


یاد و نام صدیقه کبری حضرت زهرا (س) که این ایام متعلق به آن بانوی بزرگوار است را گرامی می‌داریم و سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر را در چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران با نام و یاد آن حضرت آغاز می‌کنیم.
به همه سروران عزیز، مهمانان ارجمند و هنرمندان گرامی و مردم عزیزمان خصوصاً اهالی گرانقدر جنوب تهران که امسال میزبان ما شدند خوش آمد می گویم. آمده ایم که سهم کوچکی از آن همه تلاش شأن برای پیروزی انقلاب اسلامی را قدرشناسی کنیم. در این مناطق تهران کوچه به کوچه که نه حتی خانه به خانه نام شهیدانمان نام گذاری شده است و ما آمده ایم تا بگوییم به ایثارها و فداکاری‌های شمایان در جای جای میهن عزیزمان ایران است که سینمای ایران جان گرفت، رشد کرد، بالغ شد و امروز افتخار آفرین برای این مرز و بوم شده است.
سینمای ایران اکنون و در چهل سالگی پیروزی انقلاب اسلامی از دور دست‌های ایران تا سراسر جهان پیام آور نجابت، انسانیت، صداقت، درستکاری و همه ی فضائل است. ادعای بزرگی نیست اگر بگویم سینمای نوین ایران خود بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی است و مظهر شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی به معنای واقعی آن است. آوازه افتخارات سینمای ما در همه ی جهان طنین انداز است و این سینما به سهم خود همه ی تلاش خود را کرده است که ندای آزادی و آزادگی باشد.
به پیروی از وصیت امام راحلمان که دردمند و آرمان خواه است و به فرموده رهبر عزیزمان کلید توسعه کشور است. چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به همه ی شما مردم عزیز، هنرمندان و سیینماگران تبریک می گویم و امیدوارم روزهایی سرشار از طراوت و جوشش که در آثار امسال جشنواره نمایان است، در این ایام داشته باشیم. قدردان محبت همه ی همکارانم در ستاد برگزاری و همه ی سرورانم در سازمان سینمایی و وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم که این جشنواره حاصل کمک و حمایت همه ی این عزیزان است.

پس از صحبت‌های کوتاه ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره سی و هفتم کلیپی از تصاویر فیلم‌های شاخص سینمای ایران پس از انقلاب و با آهنگ «دلبر» از محسن چاوشی پخش شد.

لحظاتی بعد جوایز جنبی اقلام تبلیغی جشنواره اهدا شد.

سیمرغ بلورین بخش بهترین عکس به حبیب مجیدی برای بمب یک عاشقانه تعلق گرفت.

حبیب مجیدی در سخنانی گفت: رقابت در هنر بی معناست و یادمان نرود سینما قرار است آدم‌ها را به هم نزدیک کند. او در ادامه از پیمان معادی و عوامل فیلم و اساتیدش تشکر کرد.

طاها ذاکر برای فیلم کوپال سیمرغ بلورین بهترین پوستر را دریافت کرد.

سیمرغ بلورین بهترین آنونس در جشنواره فیلم فجر به روح الله موحدی برای گرگ بازی اهدا شد.

روح الله موحدی در سخنانی از سیدمحمود رضوی در مؤسسه سیمای مهر تشکر کرد و همچنین از مهدی جمشیدیان برای طراحی صدای تیزر فیلم گرگ بازی و خانواده اش تشکر کرد و در پایان جایزه اش را به همسرش تقدیم کرد.

استاد خسرو خسروشاهی یکی از سلاطین دوبله فارسی در کنار استاد منوچهر اسماعیلی که در مراسم افتتاحیه تا لحظاتی دیگر تقدیر می‌شود

در ادامه مراسم، کلیپی از تصاویری از درگذشتگان سینمای ایران با پخش قطعه‌ای با صدای زنده یاد حسین پناهی و قطعه «من کجا باران کجا» با صدای همایون شجریان پخش شد.

آئین افتتاحیه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با نکوداشت عزت الله انتظامی ادامه پیدا کرد. منصور ضابطیان این بخش را با نقل قولی از کتاب «آقای بازیگر» عزت الله انتظامی آغاز کرد و پس از آن کلیپی با تصاویری از نقش آفرینی‌های این هنرمند در فیلم‌ها و سریال‌های مختلف پخش شد.

برای برگزاری مراسم نکوداشت زنده یاد عزت الله انتظامی سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین انتظامی سرپرست سازمان سینمایی و ابراهیم داروغه زاده دبیر سی و هفتمین جشنواره فجر به روی سن آمدند و پس از آن منصور ضابطیان از مجید انتظامی دعوت کرد تا با حضور در روی سن در این مراسم همراه شود.

برچسب ها:

فرهنگ و هنر