چگونه گواهی استراحت پزشکی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی تأیید می‌شود؟

5c5327ffb4e60_5c5327ffb4e62
بیمه‌شدگانی که مشمول استراحت پزشکی هستند، باید گواهی مربوطه را به آخرین شعبه بیمه‌پردازی خود ارائه کنند.

استراحت ایام بیماری در یک سال، مشروط بر آن که در هر نوبت از هفت روز و در مجموع طی یک سال از ۱۵ روز بیشتر نباشد، بر اساس گواهی پزشک معالج معتبر بوده و نیازی به تأیید مجدد ندارد. در اینجا منظور از یک سال ابتدای فروردین ماه تا اسفند ماه همان سال است.

استراحت‌های پزشکی بیش از ۱۵ تا ۶۰ روز و نیز استراحت بیش از ۷ روز در یک نوبت توسط پزشک معتمد تأمین‌ اجتماعی که معمولا در درمانگاه‌های ملکی تأمین‌اجتماعی مستقر هستند، بررسی و در صورت لزوم تأیید می‌شوند.

استراحت‌های پزشکی بیش از ۶۰ روز در سال و استراحت‌های پزشکی قبل از زایمان بیمه‌شدگان زن که مربوط به مسائل بارداری و زایمان است و توسط پزشک زنان و زایمان تجویز می‌شوند نیز توسط شورای پزشکی تأمین‌ اجتماعی مورد بررسی و تأیید قرار می‌گیرند.

بررسی و تأیید استراحت‌های پزشکی رانندگان (درون‌شهری و برون‌شهری) تا ۳۰ روز در یک سال توسط پزشک معتمد سازمان و بیش از ۳۰ روز در سال، توسط شورای پزشکی تأمین‌ اجتماعی است. منظور از یک‌ سال در اینجا یک‌ سال قبل از شروع استراحت است.

بیمه‌شدگانی که مشمول استراحت پزشکی هستند، لازم است در اولین فرصت پس از تجویز استراحت پزشکی توسط پزشک معالج خود، گواهی مربوطه را (برای محرزشدن علائم بیماری به منظور امکان اظهارنظر توسط پزشک معتمد یا شورای پزشکی تأمین‌ اجتماعی) با سایر مدارک موردنیاز (دفترچه بیمه‌درمانی، خلاصه پرونده بیمارستانی در صورت بستری در بیمارستان و غیره) به آخرین شعبه بیمه‌پردازی خود برای ارسال به مراجع پزشکی سازمان ارائه کنند.

 گفتنی است؛ در هر صورت پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری منوط به تأیید مراجع پزشکی تأمین‌ اجتماعی خواهد بود و غرامت دستمزد هر مقدار از استراحت‌های پزشکی تجویزی پزشک معالج که در مراجع مذکور سازمان تأیید می‌شود، برابر مقررات پرداخت خواهد شد.

 

برچسب ها:

اجتماعی