تغییرات اقلیمی منجر به تولد نوزادان با نقص قلب مادرزادی می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید که توسط محققان دانشگاه آلبانی در نیویورک صورت گرفته، بیانگر آن است که تغییرات اقلیمی منجر به تولد نوزادانی می‌شود که دچار نقص قلب مادرزادی هستند.

تغییرات آب‌وهوایی یا تغییر اقلیم یعنی هر تغییر مشخص در الگوهای مورد انتظار برای وضعیت میانگین آب‌وهوایی که در طولانی‌مدت در یک منطقه خاص یا برای کل اقلیم جهانی رخ بدهد.

پژوهش‌های متعددی نشان داده است، طی 11 سال از جمعیت 110 میلیونی نوزادان حداقل 7 هزار نفر آنها به اختلال نقص قلب مادرزادی مبتلا خواهند شد.

همچنین، در سراسر جمعیت جهانی تغییرات اقلیمی می‌تواند بیش از 40 هزار نوزاد در سال را تحت تاثیر قرار دهد.

کارشناسان به مادران هشدار می دهند که در طول دوره بارداری از قرارگیری در معرض گرمای شدید جلوگیری کنند.

گرمایش جهانی می‌تواند به این معنا باشد که کودکان بیشتری با نقص‌های قلبی بالقوه  و مرگبار متولد می‌شوند.

دانشمندان این پژوهش تأکید می‌کنند، قرارگیری در دمای غیرمعمول طی دوران بارداری احتمال آسیب به اندام‌های داخلی را افزایش می‌دهد.

تحقیقات پیش بینی کرده‌اند که در 8 ایالت آمریکا 7 هزار مورد اضافی نقص قلب بین سال‌های 2025 تا 2035 رخ خواهد داد.

برخی دانشمندان معتقدند متوسط دمای کره زمین تا سال 2100 بین 1 تا 6 درجه سانتی گراد افزایش می‌یابد؛ این افزایش دما باعث تغییرات ناگهانی اقلیم جهان می‌شود.

 گرم شدن زمین به زندگی انسان‌ها آسیب‌های فراوانی می‌زند؛ شیوع بیماری‌های ناشناخته از جمله این آسیب‌ها است.

دانشمندان در سازمان بهداشت جهانی تأکید می‌کنند، افزایش دمای کره زمین می‌تواند باعث شیوع مالاریا، تب زرد، تب استخوان شکن و سایر بیماری‌ها شود. عوامل گسترش این بیماری‌ها و سایر موارد مشابه مانند پشه‌ها بیشتر در محیط‌های گرم و مرطوب رشد می‌کنند؛ خود عوامل بیماری‌زا نیز در شرایط گرم و مرطوب عمر بیشتری می‌کنند.

این مطالعه در «JAHA»  مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شده است.

انتهای پیام/