محدودیت‌‌های آموزش و پرورش در بیمه تکمیلی فرهنگیان/ اجرای سهم ۳۰ درصدی در گروی تحقق منابع

علی الهیار ترکمن معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در خصوص معاون مکاتبه نمایندگان مجلس با رئیس‌جمهور برای اعلام نارضایتی فرهنگیان و لزوم بازنگری بیمه تکمیلی فرهنگیان، اظهار کرد: در بحث بیمه تکمیلی دو محدودیت در تنظیم قراردادها داریم؛ اول اینکه خدمات محدود نشود و دوم اینکه شوک قیمتی داده نشود و به همین دلیل دو روش مشخص کردیم که فرهنگیان خودشان انتخاب کنند.

وی ادامه داد: تا زمانی که موضوع کمک به تعرفه یا آنچه که تحت عنوان خدمات رفاهی از طرف دولت باید تأمین شود برای بیمه تکمیلی فرهنگیان حل و فصل نشود، قطعاً ما در ادامه مسیر با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم بود.

الهیار ترکمن با بیان اینکه یک سهم ۳۰ درصدی را در حال حاضر برای کمک‌ رفاهی به بیمه تکمیلی فرهنگیان در نظر گرفتیم، گفت: البته این سهم باید بیشتر شود و تحقق پیدا کند؛ این برنامه‌ریزی ماست که ۳۰ درصد از بیمه تکمیلی امسال از طریق خدمات رفاهی انجام شود که امیدواریم محقق باشد. 

وی تصریح کرد: موضوع بیمه تکمیلی فرهنگیان با توجه به گستردگی جامعه مخاطب، نیاز به عزم ملی چه در سطح مجلس و دولت دارد و من خواهش می‌کنم نمایندگان مجلس راهکارهای قانونی را هم در بررسی لایحه بودجه پیش‌بینی کنند یا آبشن‌هایی را بگذارند که بیمه مرکزی را موظف به همکاری بیشتر در این زمینه برای برقراری بیمه‌های تکمیلی کند؛ در حوزه بیمه تکمیلی شاید بتوانیم با دو راهکار قانونی از خدمات بهتر و بیشتری برخوردار شویم.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش گفت: موضوع بیمه تکمیلی آن چیزی که در حد مقدورات و در حد چارچوب‌های قانونی بوده است، از طرف وزارت آموزش و پرورش پیش‌بینی شده است ولی قطعاً جای کار دارد و باید همه کمک کنند تا با یک عزم ملی، مشکل حل شود.

به گزارش فارس، تعدادی مخاطبان این خبرگزاری نیز در سامانه «فارس من» به «مشکلات قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان» اشاره کردند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی