حسن اسعدی، سرپرست پالایشگاه هفتم مجتمع گاز پارس جنوبی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس گفت: از ابتدای حضورم در این فاز، یکی از موارد مهم در تحویل و تحول، راهاندازی و راهبری واحدهای فرآیندی پالایشگاه، مدنظر داشتن شاخصها و استانداردهای مجتمع گاز پارس جنوبی بود که تمام پالایشگاهها بر مبنای آن ارزیابی میشوند.
وی افزود: در همین راستا اولین تعمیرات اساسی پالایشگاه هفتم با محوریت تیم تعمیرات پالایشگاه و منابع مجتمع در سال جاری انجام شد که نقش بسزایی در افزایش کیفیت و کمیت تولید محصولات پالایشگاه داشت.
به گفته اسعدی، رفع برخی محدودیت های باقیمانده از طرح در دوره تعمیرات اساسی باعث شده تا کنون در زمستان پیشرو، تولید حداکثری با ضریب پایداری بالایی را تجربه کنیم.
اسعدی ادامه داد: با انجام همین فعالیت ها پالایشگاه هفتم در حال حاضر بالاترین تولید اتان را نسبت به پالایشگاه های مشابه در مجتمع گاز پارس جنوبی دارد.
وی با بیان اینکه این افزایش تولید نقش به سزایی در تولید و تآمین خوراک پتروشیمی های عسلویه دارد؛ گفت: هم اکنون میزان تولید اتان فازهای 17 و 18 حدود 10 درصد از میزان تعهد و بیش از 15 درصد از میزان طراحی بیشتر است که رکورد شکنی در تولید گاز اتان در فاز های پارس جنوبی محسوب می شود.
به گفته اسعدی، پالایشگاه هفتم مطابق تعهد باید 110 تن در ساعت اتان تولید کند.
به گزارش فارس از نظر طراحی فازهای 17 و 18 یک پالایشگاه کامل است که همه محصولات با ارزش افزوده را علاوه بر میعانات گازی، گوگرد و گاز شیرین تولید میکند. این پالایشگاه توان تولید محصولات با ارزش افزوده مانند اتان، پروپان و بوتان را نیز دارد. نکته مهم در مورد این پالایشگاه بهبود الزامات کیفی در تولید محصولات فرعی است و خوشبختانه محصولات تولیدی پالایشگاه کیفیتی بالاتر از استاندارد طراحی دارند که این ناشی از اصلاحاتی است که در فرآیند تولید پالایشگاه اعمال و اجرا شده است.
به گزارش فارس، فازهای 17 و 18 روزانه مطابق طراحی توان تولید50 میلیون متر مکعب گاز شیرین، 80 هزار بشکه میعانات گازی، 2 هزار و 560 تن اتان، 400 تن گوگرد، 2 هزار تن پروپان و یک هزار و 250 تن بوتان را داراست که در حال حاضر توان تولید بیشتر این محصولات نیز وجود دارد.
انتهای پیام/