ایجاد شناسنامه سلامت الکترونیکی برای ۵ میلیون دانش‌آموز/ تدوین طرح جامع ایمنی مدارس

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، مهرزاد حمیدی معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش در سلسله نشست‌های ارائه دستاوردهای وزارت آموزش و پرورش که در باغ‌موزه دفاع مقدس برگزار شد، اظهار کرد: از سالی که درس تربیت‌بدنی در مدارس اجباری شد، ۹۱ سال می‌گذرد که ۵۱ سال در سال‌های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی است و ۴۰ سال به ۴ دهه بعد از انقلاب باز می‌گردد.

وی ادامه داد: در سال ۵۷ تعداد ۵۰۰ دبیر تربیت‌بدنی لیسانس متخصص داشتیم و اکنون ۳۵ هزار دبیر تربیت‌بدنی داریم که ۵۰۰ نفر، دانشجوی دکتری بوده یا مدرک دکتری تربیت‌بدنی دارند؛ ضمن اینکه در سال ۵۷ تعداد ۴ مرکز دانشگاهی برای تربیت نیروی تربیت‌بدنی وجود داشت ولی الان به جز پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان، ۲۰۰ مرکز دانشگاهی مشغول تربیت نیروی متخصص تربیت‌بدنی هستند.

حمیدی با بیان اینکه امروز استانداردهای آموزش درس تربیت‌بدنی در دانشگاه‌ها با کشورهای پیشرفته برابری می کند، گفت: درس تربیت‌بدنی بر ۳ پایه شامل نیروی انسانی، تجهیزات و محتوا استوار است.

وی اضافه کرد: در بخش امکانات و تجهیزات در در سال ۵۷ تعداد ۶۵۳ سالن ورزشی داشتیم که ۱۵۰ سالن بزرگ و استاندارد بود اما الان آمار سالن‌های ورزشی ما ۳۰۸۰ سالن ورزشی است ضمن اینکه ۷۸۰ فضای ورزشی نیمه‌تمام داشتیم که برخی به اتمام رسیده است و هم‌اکنون ۳۲۳۶ فضای ورزشی داریم. 

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: در حوزه اعتبارات تربیت‌بدنی و سلامت با حمایت دولت و وزیر آموزش و پرورش، ردیف مستقلی قریب به ۳۴۸ میلیارد تومان در بودجه ۹۸ پیش‌بینی شده است؛ ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای فضاهای ورزشی در نظر گرفته شده است و همچنین هزینه ساخت ۱۰۰۰ زمین چمن مصنوعی به اعتبارات نوسازی مدارس به طور سنواتی افزوده می‌شود که ۱۰۰ میلیارد تومان برای بودجه ۹۸ در این راستا پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: در گذشته حلقه مفقوده در ورزش کشور، نبود نظام یکپارچه در ورزش کشور بود که اکنون فضا تغییر کرده است و آموزش و پرورش به لحاظ تسری ساختاری و وجود ۳۵ هزار نیروی متخصص تربیت‌بدنی و برنامه مدون، یک نظام غربالگری و شناسایی ملی را پایه‌ریزی کرده است.

ادامه دارد

برچسب ها:

اجتماعی