به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، غلامرضا کریمی قائممقام وزیر آموزش و پرورش و رئیس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور در سلسله نشستهای ارائه دستاوردهای وزارت آموزش و پرورش که در باغموزه دفاع مقدس برگزار شد، اظهار کرد: مدارس خارج از کشور از ۱۳۴ سال پیش ایجاد شد و ابتدا در مسکو و بعد استانبول تأسیس شد و در سال ۱۳۵۷ تعداد ۹ مدرسه با ۲ هزار دانشآموز در خارج از کشور داشتیم.
وی با بیان اینکه ۷ سرپرستی شامل «ترکیه و روسیه»، امارات، کویت، قطر، «پاکستان و هند»، «مجموع کشورهای اروپایی و آمریکای لاتین» و «سوریه و لبنان» در نقاط مختلف دنیا برای تحصیل ایرانیان و علاقهمندان شکل گرفت، افزود: در حال حاضر ۱۱۴ مدرسه در ۸۴ شهر و ۵۴ کشور تعداد ۱۴ هزار دانشآموز را تحت پوشش دارند؛ همچنین مدارس خارج از کشور به عنوان پایگاههای فرهنگی مورد تأکید مسؤولان ارشد کشور بوده است.
کریمی گفت: بخش دیگر ارزشیابی مدارک تحصیلی دانشآموزان است که در خارج از کشور درست خواندند که بالغ بر ۳۰۰ هزار پرونده در طی سالهای گذشته ارزشیابی و تطبیق مدرک تحصیلی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: حدود ۵۰ مدرسه با نظام آموزشی کشورهای دیگر در داخل ایران داریم که اتباع کشورهای دیگر در ایران ادامه تحصیل میدهند؛ همچنین حدود ۲۵ مدرسه بینالملل و ۴۰ تقاضا برای تأسیس مدارس بینالملل داریم.
ادامه دارد