دیالوگ جذاب فیلم رد خون از نگاه خانم گوینده +عکس

به گزارش مشرق، فضه سادات حسینی گوینده صدا و سیما در اینستاگرام خود پس از دیدن فیلم «ماجرای نیمروز۲» نوشت:

در تمام مدت فیلم نفس در سینه ام حبس بود و یک سوال مهم مدام در ذهنم میچرخید!

منطق آنهایی که در زمان انتخابات ریاست جمهوری سال قبل، برای تخریب آقای رییسی به اعدام منافقین اعتراض داشتند چه بود؟!

چطور میشود از عده ای جانی و آدمکش دفاع کرد؟!آن هم فقط برای تعدادی رای و پیروزی در انتخابات!

رد خون فقط بازآفرینی ونمایش بخش کوچکی از جنایتهای این گروه هست! از #ترور های سران نظام تا کشتار مردم بیگناه در جای جای کشور، و بعد عملیات مرصاد و بعدتر ترور دانشمندان هسته ای و بعد..

اغلب آدمهای ماجرای نیمروز ۲ همان آدمهای داستان قبلی اند…همان کمال بی کله و دوست داشتنی! همان صادق سرد و شکاک و دقیق، همان مسعود و..اما افشین، اسمش، شخصیتش، و بازی اش عجیب قابل باور است! حتی احساس درماندگی اش..

و در این ماجرای پیچیده نیز عشق گره اصلی داستان است، گرهی که به تعبیر من یک#عملیات_مرصاد_موازی شکل میدهد..عشقی که منافقین با باب کردن ازدواج تشکیلاتی ذبحش می کنند.

این فیلم روایت جنایات یک گروه خائن است..که حالا رمقی هم ندارند و در دامن اربابانشان غش کرده اند و نفسهای آخرشان را می کشند!

این فیلم ماجرای افکار وعقاید این آدمهاست..آدمهای مسخ شده که پیامبر (ص) و امام حسین (ع) را یاد میکنند تا عملیات جنایت بارشان را آغاز کنند و با تانک وارد خانه زندگی مردم شوندُ و بعد تیربارانشان کنندُ و بعد زنده زنده بسوزانندشان!

روایت آدمهایی که هر کدام یک جوری به این گروه رسیدند ودیگر راه فراری برایشان نمانده!

این فیلم را باید دید! با همه صحنه های خشونتش! تا یادمان بیاید چه بر این ملت گذشت تا حالا رسیده به #چهل_سالگی! تا قدر بدانیم امنیت امروزمان را! تا محکم بایستیم در برابر آنها که میخواهند این انقلاب و این نظام نباشد!

پ ن ۱:

اول خدا قوت جانانه میگویم به سازندگان فیلم برای جرات وجسارتشان، هم برای انتخاب این موضوع و هم اینکه برای بار سوم سراغش رفتند (سیانور، ماجرای نیمروز و رد خون) چرا که ساخت شماره های بعدی یک اثر، اغلب ریسک بزرگی ست

وبعد بخاطر بازآفرینی بینظیر صحنه ها، بخصوص یک جا که یکی از خیابانهای تهران در آن سال را از بالا نشان می دهد که کاملاً واقعی به نظر می رسد، آن هم توسط کارگردانی که خود آن روزها را درک نکرده وجوانتر از این حرفهاست
دست مریزاد جناب آقای رضوی بزرگوار تهیه کننده ماجرای نیمروز و جناب آقای مهدویان کارگردان محترم

پ ن ۲:

یکی از دیالوگ های جذاب فیلم که صفا و صداقت مردم در روزهای اول انقلاب را نشان میدهد:

زن و بچه ها رو چی کار کردی؟

سپردم به یکی ببرتشون

از کجا میشناختیش؟

توی کیف پولش عکس #امام بود!!

برچسب ها:

فرهنگ و هنر