به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، قارچها مواد بسیار مغذی هستند که گاهی اوقات نادیده گرفته میشوند.
براساس گزارش «مدیکال دیلی»، در اینجا با برخی از خواص قارچها آشنا خواهید شد.
قارچها کالری کمی دارند
قارچها هیچ چربی ندارند و میزان سدیم آنها بسیار کم است. طبق برآوردها؛ یک وعده قارچ سفید و خام حاوی تنها 20 کالری است، بنابراین قارچها برای افرادی که در تلاش برای رسیدن به وزن ایدهآل خود هستند یک ماده غذایی مهم است.
خاصیت ضدالتهابی
«آنگلا لموند» متخصص تغذیه و سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی گفت: قارچها به دلیل داشتن آنتیاکسیدانهای مانند «ارگوتیونین» و «سلنیوم» قادر به کاهش التهاب در بدن هستند.
وی افزود: زمانی که شما دچار التهابات جزئی مانند جراحات یا هر گونه اختلالات ایمنی از جمله مولتیپل اسکلروزیس، روماتیسم مفصلی و سل پوستی شدید، قارچها مناسبترین غذا برای شما هستند.
افزایش سلامت استخوان
یک وعده قارچ پخته حدود یک سوم میزان مس توصیه شده روزانه را تامین میکند. مس ماده معدنی است که برای حفظ سلامت استخوانها ضروری است.
بهترین ماده غذایی برای گیاهخواران مطلق
گفته شده گیاهخواران با داشتن رژیم غذایی خاص خود برخی مواد معدنی مانند آهن، سلنیوم، پتاسیم، مس و فسفر را دریافت نمیکنند. بنابراین خبر خوب برای گیاهاهخواران این است که قارچها منابع خوبی برای مواد مغذی مذکور هستند و آنها با مصرف قارچ میتوانند نیاز به این مواد مغذی را در خود تامین کنند.
همچنین قارچها غنی از ویتامین B و اسید فولیک هستند که در دوران بارداری بسیار مهم هستند.
مبارزه با پیری
در سال 2017 محققان دانشگاه «پنسیلوانیا» 13 نوع قارچ را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که آنها دارای دو آنتیاکسیدان مهم به نامهای «ارگوتیونین» و «گلوتاتیونذ» هستند که ممکن است خواص ضد پیری داشته باشند.
انتهای پیام/