وبسایت گجت نیوز - معین کرمی: اگر به دنبال خرید یک گوشی جدید هستید٬ در این مقاله میخواهیم به معرفی بهترین گوشی های اقتصادی سال 2019 از برندهای مختلف بپردازیم.
بهترین گوشی های اقتصادی سال 2019 چه گزینههایی هستند؟ برای پاسخ به این پرسش٬ ما ابتدا باید یک تعریف از پدیدهی جذاب «پرچمدار اقتصادی» پیدا کنیم. اولا این که ما میدانیم مردم میخواهند بهترین تلفن را داشته باشند٬ اما این کار بدون هزینهی زیاد که معمولا برای یک گوشی پرچمدار پرداخت میشود٬ ممکن نیست. بسیاری از شرکتها این تمایل را به رسمیت شناختهاند و روشهای هوشمندانهای را برای ارائهی گوشیهایی با مشخصات فنی خوب٬ اما قیمتهای رقابتیتر و کمتر٬ در پیش گرفتهاند.
یکی از نخستین گوشیهایی که از چنین سیاستی پیروی میکردند٬ گوشیهای نکسوس گوگل بود که ارائه کنندهی پردازندههای پرچمدار در زمان خود بودند و شما فقط باید 300 دلار برای خرید یک گوشی نکسوس هزینه میکردید. سپس وان پلاس با شعار «قاتل پرچمداران» وارد رقاب شد و در ادامه٬ شیائومی و آنر نیز آن را دنبال کردند. تا به امروز٬ این گوشیها بهتر و بهتر شدند و بسیاری از مردم در واقع ترجیح میدهند بنا به دلایلی٬ به جای خرید پرچمداران٬ برای این پرچمداران اقتصادی هزینه کنند.
اما به راستی بهترین گوشی های اقتصادی سال 2019 که هم اکنون میتوانید از بازار تهیه کنید٬ کدام گزینهها هستند؟ ما در ادامه به معرفی این محصولات خواهیم پرداخت.
بهترین گوشی های اقتصادی سال 2019
وان پلاس 6 تی – OnePlus 6T
قیمت: 550 دلار
مزایا
- ارزش زیاد برای این قیمت
- عملکرد بسیار سریع
- عمر باتری عالی٬ شارژ سریع
- قفلگشایی بسیار سریع با تشخیص چهره
- باریک و با طراحی شیک
معایب
- دوربین مشابه دیگر گوشیهای پریمیوم نیست
- ژستهای حرکتی کمی گیج هستند
- مقاومت کامل نسبت به آب٬ فراموش شده است
وان پلاس نخستین گزینهی ما برای خرید یک گوشی اقتصادی خوب در سال جدید میلادی است. آخرین گوشی این کمپانی٬ وان پلاس 6 تی از طراحی بسیار زیبا و عمر باتری عالی برخوردار است که شما حتی در بسیاری از گوشی های گران قیمت بازار نیز نمیتوانید آن را بیابید. باتری این گوشی همچنین از فناوری شارژ سریع پشتیبانی میکند. هرچند قیمت گوشی های وان پلاس حالا افزایش پیدا کرده (550 دلار)٬ اما همچنان از دید ما نسبت به سایر پرچمداران مقرون به صرفه است.
تنها چند مورد است که در آنها وان پلاس مغلوب رقبای خود میشود. اول اینکه اسکنر اثر انگشت درون صفحه قابلیت جذابی است٬ اما به اعتقاد ما این اسکنر در گوشی وان پلاس از سرعت و دقت یک اسکنر اثر انگشت معمولی٬ برخوردار نیست. جدا از قضیهی سرعت کم آن٬ اما همچنان قابلیت جالبی است. در بخش دوربین نیز همینطور. این گوشی عکسهای خوش رنگ و زندهای را در طول روز میگیرد٬ اما اگر به دنبال عکاسی باکیفیت در شب هستید (نظیر گوشیهای پیکسل٬ گلکسی و آیفونها)٬ وان پلاس 6 تی نمیتواند گزینهی خوبی باشد. با این حال وان پلاس به قدری در طراحی این گوشی خوب کار کرده که ما آن را به همه پیشنهاد دهیم.
آنر ویو 20 – Honor View 20
قیمت هنوز مشخص نیست٬ اما این گوشی مقرون به صرفه خواهد بود
مزایا
- طراحی V شکل منحصر به فرد
- تراشه 7 نانومتری Kirin 980 بسیار سریع است
- باتری بزرگ
- دوربین 48 مگاپیکسلی این گوشی٬ عملکرد عالی دارد
معایب
آنر زیرمجموعهای از شرکت هواوی است٬ اما متکی بر فروشگاههای فیزیکی نیست و محصولاتش را به صورت آنلاین عرضه میکند که همین به صرفه جویی در هزینههای این شرکت میانجامد. این همان چیزیست که باعث شده گوشی آنر ویو 20 با قیمتی مقرون به صرفه عرضه شود.
آنر ویو 20 از نمایشگر 6.4 اینچی ال سی دی و تراشهی کایرین 980 ساخت هواوی (که نخستین تراشهی 7 نانومتری بازار لقب گرفته) بهره میبرد. هواوی سالها سرمایه گذاری زیادی روی ساخت تراشهها انجام داده تا سرانجام کایرین 980 موفق شود تراشهی اسنپدراگون 845 را در عملکرد شکست دهد. این گوشی همچنین به یک باتری غول پیکر 4000 میلیآمپر ساعتی نیز تجهیز شده است و قاب پشتی آن از طرحی شبیه به حرف V برخوردار است. گوشی آنر به یک سنسور دوربین 48 مگاپیکسلی برای دوربین اصلی خود مجهز است که انتظار میرود در بیشتر گوشیهای سال 2019 آن را ببینیم. این سنسور 4 پیکسل را در 1 پیکسل ترکیب میکند تا بتواند عکسهای 12 مگاپیکسلی با عملکرد عالی در شب را ارائه کند.
شیائومی می میکس 3 – Xiaomi Mi MIX 3
قیمت: 500 دلار
مزایا
- نمایشگر لبه به لبه واقعی٬ فاقد ناچ
- ارزش زیاد برای این قیمت
- ناوبری مبتنی بر ژست حرکتی نرم و روان
- حافظهی داخلی عالی٬ حتی برای مدل پایه
- شارژر بیسیم٬ قاب و سایر لوازم جانبی در جعبه خود گوشی
- MIUI قابلیتهای خوبی را در اختیار کاربر قرار میدهد
معایب
- عمر باتری متوسط
- دوربین نه چندان عالی
- فاقد مقاومت ویژه در برابر آب
با قیمتی کمتر از وان پلاس 6 تی و سخت افزاری مشابه آن٬ در شیائومی می میکس 3 تعادل خوبی بین قیمت و عملکرد برقرار است. به اینها باید طراحی اسلایدی از جنس آینده و نمایشگر لبه به لبه واقعی فاقد ناچ را نیز اضافه کنیم. نمایشگر 6.4 اینچی AMOLED این گوشی زیبا به نظر میرسد٬ تراشهی اسنپدراگون 845 زیر قاب آن سریع است و شما یکی از بهترین رابطهای کاربری مبتنی بر ژستهای حرکتی را در اختیار خواهید داشت.
البته چند نکتهی منفی نیز در مورد شیائومی می میکس 3 وجود دارد: آن از کنار کمی ضخیم است٬ اسپیکرهای آن چندان عالی نیستند و دوربین آن به خوبی گوشیهای گران قیمت بازار نیست٬ به خصوص در شب. ما همچنین باید به حضور یک باتری با ظرفیت متوسط و به تبع آن عمر باتری متوسط اشاره کنیم. البته شما میتوانید با مدیریت خوب٬ یک روز کامل از گوشی خود بدون نیاز مجدد به شارژ استفاده کنید.
پوکوفون اف 1 – Pocophone F1
قیمت 350 دلار
مزایا
- ارزش بالا برای این قیمت
- عمر باتری عالی
- عملکرد سریع
- MIUI غنی در قابلیتها
معایب
- قاب پشتی پلاستیکی را همه نمیپسندند
- کمی ضخیم از کنار
- نمایشگر ال سی دی به جای AMOLED
- فاقد شارژ بیسیم
پوکوفون اف 1 یکی از شگفت انگیزترین گوشیهای سال 2018 بود و امسال نیز قیمت آن همچنان عالی بود. پوکوفون واقعا فراتر از انتظار ظاهر شده است: این گوشی بسیار سریع است که از تراشهی پرچمدار اسنپدراگون 845 زیر قاب خود بهره میبرد٬ یک نمایشگر ال سی دی بسیار خوب در قاب جلویی آن حضور دارد و یک دوربین بسیار خوب نیز در آن تعبیه شده است. تمام اینها به کنار٬ قیمت گوشی پوکوفون تنها 350 دلار است! شما با قیمت سه عدد پوکوفون میتوانید یک آیفون ایکس اس بخرید!
ما همچنین از حضور یک باتری بزرگ 4000 میلیآمپر ساعتی زیر قاب این گوشی خرسندیم. این باتری میتواند یک یا حتی دو روز شما را از شارژ دوباره گوشیتان بینیاز کند.
نوکیا 8.1 – Nokia 8.1
قیمت 450 دلار
مزایا
- نرم افزار بهروز٬ اندروید وان به معنای دریافت سریع آپدیتها در آینده است
- عمر باتری عالی
- طراحی شیک
- عملکرد سریع و نرم
- عملکرد دوربین بسیار خوب
معایب
- گرم شدن هنگام اجرای بازی و ویدیوهای 4K
- کیفیت صوتی و اسپیکرها عالی نیست
- فلز قاب آن لغزنده است
- نبود مقاومت در برابر آب
نوکیا 8.1 عملا یک گوشی پرچمدار نمیتواند باشد٬ زیرا برخلاف دیگر گوشیهای این لیست٬ از تراشهی اسنپدراگون 845 بهره نمیبرد؛ اما این گوشی میتواند تجربه کاربری مشابه با آنها را ارائه کند.
نوکیا این گوشی را به زیبایی با یک قاب شیشهای طراحی کرده است. تراشهی اسنپدراگون 710 زیر قاب این گوشی٬ یک بعد جدید از عملکرد را ارائه میکند که بسیار نرم و خوب است. به علاوه این که عملکرد دوربین این گوشی نیز چه در شب و چه در روز٬ بسیار خوب است. به این عملکرد باید یک عمر باتری خوب را اضافه کنید تا نوکیا 8.1 را نیز عضوی از لیست بهترین گوشی های اقتصادی سال 2019 بدانیم.
منبع: phonearena