به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از تایمز هایر اجوکیشن، کارشناسان آموزشی سنگاپور هشدار میدهند، افزایش تعداد کارکنان بینالمللی در سنگاپور میتواند محافظهکاری در دانشگاهها را افزایش دهد.
کارشناسان و متخصصان علمی و آموزشی تأکید میکنند، استخدام دانشگاهیان بینالمللی به عنوان کادر اداری در دانشگاههای سنگاپور نه تنها میتواند به نبود آزادی آکادمیک دامن زند، بلکه میتواند منجر به افزایش محافظهکاری در مؤسسات آموزش عالی شود.
این در حالیست که استخدام کارکنان خارجی به عنوان راهی برای تأثیر مثبت بر دانشگاهها در کشورهای اقتدارگرا، با بهبود روشهای تدریس و تحقیق و افزایش آزادی آکادمیک مورد ستایش قرار گرفته است.
به گفته لیندا لیم، استاد دانشکده کسبوکار دانشگاه میشیگان، بینالمللسازی در سنگاپور میتواند نتیجه عکس داشته باشد. بسیاری از دانشگاهیان سنگاپور را ترک میکنند تا در ایالت متحده و انگلستان مشغول به کار شوند؛ چراکه این کشورها سیستم آموزش عالی آزادتری دارند.
با توجه به آخرین آمار رتبه بندی دانشگاه های جهان، از آمار 57 درصدی در سال 2016، سهم کارکنان علمی بین المللی در دانشگاه ملی سنگاپور 61 درصد است.
محققان خارجی نیز 55 درصد از کل کارکنان دانشگاهی در دانشگاه نانیانگ سنگاپور را به خود اختصاص دادهاند.
انتهای پیام/