توجه به پیشرفت تحصیلی، مشارکت اجتماعی و سیاسی زنان ایرانی الزامی است

به گزارش گروه زنان و جوانان خبرگزاری فارس، جامعه فاطیمون به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با انتشار بیانیه‌ای از تمامیآحاد ملت برای  حضور گسترده و پرشور در این راهپیمایی و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری و آرمانهای انقلاب اسلامی دعوت کرد و  به توصیف نقش سازنده زنان در پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و  اظهار داشت: این پیشرفت با جهت‌گیری دقیق‌تر در چارچوب تحقق کرامت انسانی زن در ابعاد فردی، خانوادگی، سیاسی، اجتماعی و مبتنی بر الگوی نه غربی، نه شرقی زن مسلمان ایرانی باید دنبال شود.

در این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

《یا ایها الذین آمنوا ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم》

چهار دهه پیش بحران‌های ساختاری نظام پهلوی و همچنین راهبری حکیمانه امام خمینی و حضور گسترده توده مردم مسلمان زمینه ساز شکل گیری مهم ترین پدیده سیاسی چند قرن اخیر شد و انقلاب اسلامی در ایران توانست با ریشه کن ساختن یکی از وابسته‌ترین رژیم‌های منطقه‌، قطب جدیدی از قدرت را در جهان اسلام بگشاید‌. حال پس از گذشت چهل سال، انقلاب اسلامی در آغاز بلوغ و اربعین رشد و اقتدار قرار دارد.

با عنایت به تقارن بعثت انقلاب اسلامی با ایام شهادت بی بی دو عالم حضرت زهرا (س)، جامعه فاطمیون ضمن گرامیداشت این فجر فاطمی و یاد امام و شهدای قیام عاشورایی ۵۷، توجه به این نکات را در جهت بیان حق مطلب و ورود به پنجمین دهه انقلاب ضروری و مهم می داند:

۱. در شکل‌گیری رخداد عظیم انقلاب، می‌توان به حرکت بی نظیر زنان مسلمان ایرانی اشاره کرد که همگام با مردان در میدان جهاد و مبارزه با طاغوت حضور مهم و تاثیرگذار داشتند.زنان مسلمان ایرانی با الگو برداری از سیره عملی حیات اجتماعی و سیاسی حضرت زهرا (س)، در تحقق انقلاب اسلامی، نقش سازنده ای ایفاء کردند و توانستند در این چهار دهه‌، مکتب فاطمی را احیاء کنند. این حضور مرهون حرکت اصلاحی امام خمینی در تشریح جایگاه واقعی زن و ایجاد تعدیل دیدگاه‌های سنتی و مدرن در خصوص زنان بوده است.

امروز نیز با نگاهی به پیشرفت تحصیلی، مشارکت اجتماعی و سیاسی بالای زنان ایرانی و ارتقاء وضعیت حقوقی می‌توان شاهد جهش باورنکردنی جایگاه این قشر تاثیر گذار در پس از انقلاب اسلامی بود. در عین حال انتظار می‌رود این پیشرفت با جهت‌گیری دقیق‌تر در چارچوب تحقق کرامت انسانی زن در ابعاد فردی، خانوادگی، سیاسی، اجتماعی و مبتنی بر الگوی نه غربی، نه شرقی زن مسلمان ایرانی باشد.از سویی با توجه به نقش زنان در خانواده و اجتماع، باید بسترسازی مناسبی در جهت متوازن ساختن نقش های خانوادگی و اجتماعی ـ سیاسی زنان شکل گیرد.

۲. نیاز به اهتمام جدی مسئولان به اقتصاد مقاومتی در جهت غلبه بر چالش های ناشی از تحریم ها و حل مسائل معیشتی مردم بیش از پیش احساس می‌شود.با توجه به این مهم، باید از نیروی فکری و عملی زنان ایرانی در مدیریت اقتصاد خانوار و نیز مدیریت مصرف در کل جامعه بهره گرفت.به یقین چنین نگاه هدفمندی به اقتصاد و نقش زنان در حل معضلات به عنوان مدیران اقتصادی خانواده ، در سطوح بالاتر، کشور را از پیوستن به پیمان‌های استعماری همچون پالرمو و cft بی نیاز می سازد.

باید آگاه بود که مردم سالاری و استقلال خواهی دو عامل اصلی شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی بود‌ه است.در دهه پنجم انقلاب اگر توجه به این دو اصل در واقعیات سیاسی، برنامه‌ها و اقدامات مسئولین جاری نشود، پایداری و پیشرفت کشور با تزلزل مواجه می‌شود.

بنابراین زنان وابسته به سطوح مختلف حاکمیت در این مسیر استقلال خواهی باید پیشتاز باشند و به واقع هم خود از دنیا طلبی، تجمل، اشرافیت و اسراف فاصله بگیرند و هم مردان را در دو سطح خانواده و جامعه بزرگ از این آفات که با ارزش ها و منش های انقلابی ناسازگار است، پرهیز دهند‌.

در پایان جامعه فاطمیون ضمن بزرگداشت این انقلاب، آحاد ملت را به حضور گسترده و پرشور در این راهپیمایی و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری و آرمانهای انقلاب اسلامی فرا می خواند و امید دارد تا در سایه رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، دوستداران و مسئولین نظام در جهت تحکیم و تثبیت ارزش های انقلاب و همچنین فرصت سازی در جهت مبارزه با آفت ها و موانع انقلابیگری تلاش و همت گمارند‌.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی