استفاده از باکتری‌ها برای خنثی کردن سم شکوفه‌های جلبکی

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، هنگامی که شکوفه‌های جلبک‌های دریایی در دریاچه‌ها به وجود می‌آیند، میزان فراوانی از سیانوباکتری‌ها (جلبک های فیروزه‌ای)، سمی به نام «میکروسیستین» (مهم‌ترین تهدیدکننده آب‌های آشامیدنی) را تولید می‌کنند.

براساس گزارش «نیواطلس»، در حال حاضر دانشمندان پایگاه «اوهایو» از انواع دیگری از باکتری‌ها برای خنثی کردن این سم استفاده کردند که نسبت به گزینه‌های دیگر ارزان‌تر و با محیط زیست سازگارتر است.

گفتنی است؛ روش‌های جاری برای حذف سم‌ها از آب آشامیدنی دارای اشکالات و ضعف‌هایی است، از طرفی این روش‌ها ایده‌آل نیستند زیرا برای انجام آنها هزینه زیادی صرف می‌شود و همچنین محدودیت‌هایی در حذف سم‌ها دارند که منجر به تولید محصولات جانبی و ضایعات پرخطر می‌شود.

اکنون دانشمندان با ساخت بیوفیلترهای مقرون به صرفه و استفاده از باکتری‌هایی آب را تصفیه کردند.

انتهای پیام/