به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، در نشست سیام هیأت امنای دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، پس از بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه جامع دانشگاه در حوزه بین الملل، این برنامه مورد تصویب قرار گرفت.
تدوین این برنامه بیش از دو سال به طول انجامید و پس از تصویب آن در شورای دانشگاه، بر اساس اصلاحات خواسته شده در نشست پیشین هیأت امنای دانشگاه، کارگروهی به منظور تدوین نهایی آن شکل گرفت که نتیجه آن در قالب ویراست هشتم در نشست سیام هیأت امنا به تصویب اعضا رسید.
این برنامه با استفاده از اسناد بالادستی همچون چشمانداز جمهوری اسلامی ایران در افق 1404 هجری شمسی و نقشه جامع علمی کشور و نیز بر اساس سند راهبردی دانشگاه شهید رجایی تدوین شده است.
در چشمانداز این برنامه آمده است: در افق چشمانداز (1404)، واحد بینالمللی دانشگاه شهید رجایی یکی از مهمترین نهادهای موثر در ارتقای جایگاه دانشگاه در نظام رتبهبندی بینالمللی و تبدیل آن به دانشگاهی بینالمللی خواهد بود و این دانشگاه، حضور و تعاملی ساختاریافته و نظاممند در عرصهها و مجامع علمی بینالمللی بهویژه در کشورهای اسلامی و همسایه در حوزه آموزشهای مهارتی-تخصصی خواهد داشت.
اهداف راهبردی این برنامه نیز شامل یکپارچهسازی(Integration)، توانمندسازی (Empowerment)، شبکهسازی(Networking)، جمعافزایی و پدیداری (Synergyvisibility) و فرصتسازی (Enhancing knowledge transfer opportunities) است؛ بر همین اساس 40 برنامه و هدف عملیاتی در برنامه جامع بینالمللیسازی دانشگاه شهید رجایی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/