۱۰ الزام تحقق بیانیه «گام دوم»

به گزارش مشرق، لطف الله فروزنده دهکردی اقتصاددان در یادداشتی در کانال تلگرامی خود با اشاره به اینکه "حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای در بیانیه گام دوم انقلاب تصویر روشنی از دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی و مسیر آینده ترسیم فرمودند و خدا را بر وجود نعمت عظیم رهبری آگاه، عادل، فقیه، متدین و بصیر و روشن‌ضمیر سپاسگزاریم و به روح بلند امام امت درود و سلام می‌فرستیم، الزامات تحقق بیانیه گام دوم انقلاب را به شرح زیر نوشت:

بیشتر بخوانید:

توییت آذری جهرمی درباره گام دوم انقلاب

۳محور قابل تأمل در بیانیه گام دوم

پرشمارترین واژه که حضرت آقا در بیانیه گام دوم بکار بردند مسئله جوانان است

۱- آگاهی و فهم و درک درست و مشترک همه آحاد مردم بویژه مسئولین، نخبگان و جوانان بطوری که فرازهای مختلف این بیانیه، گفتمان غالب جامعه شود.

۲- باور مسئولین، نخبگان و جوانان به امید و نشاط که تنها راه و صراط درست حل مشکلات کشور و ریشه شکوفایی و پیشرفت عمل به نکات این بیانیه مهم است.

۳- «بکارگیری مدیران جوان، کارگزاران جوان، اندیشمندان جوان، فعالان جوان، در سه میدان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و بین‌المللی با همت و هوشیاری سرعت عمل و ابتکار، کارآمد، با انگیزه و خردمند» می‌تواند ظرفیت‌های فراوان انسانی و طبیعی، سوق الجیشی، گفتمانی را به عمل تبدیل کند.

۴- دولت و مجلس بایستی بودجه مناسب برای تحقیق و توسعه اختصاص دهند و سیستم اداری با تصویب قانون‌های صریح، فضای کسب و کار را برای کارآفرینان و شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم نماید.

۵- حداکثر سن برای مدیران ۵۰ سال تعیین شود، البته موارد استثنا حداکثر ۵ درصد در نظر گرفته شود تا بستر بکارگیری جوانان با قانون فراهم شود. جوانان باید در عرضه اجرایی بویژه در حد وزیر، معاون وزیر و نماینده مجلس و مقامات قضائی قرار گیرند. این سیره در دولت شهید رجایی و دولت‌های بعد از انقلاب تا دولت سازندگی ادامه پیدا کرده از آن زمان حلقه بسته مدیران شکل گرفته در دولت نهم و دهم این حلقه شکسته شده و عده‌ای جوان و ناشناخته آمدند و کشور را به کارگاه تبدیل کردند و با سردست گرفتن شعارهای انقلاب اسلامی به مردم خدمت بی‌نظیر کردند اما با شروع دولت یازدهم و دوازدهم دولت روحانی مجدداً حلقه بسته مدیران دوران سازندگی و مدیران دوم خردادی با متوسط سن ۶۵ سال مناصب اجرایی را گرفتند که حاصل آن عدم ناکارآمدی است که امروز با آن روبرو هستیم.

۶- باید بستر فضای مجازی را برای مقابله با جولان رسانه‌های بیگانه، ضدانقلاب، جاسوسان و فساد اخلاقی را مدیریت کرده و با دادن بستر فضای کافی به شبکه‌های داخلی و تولید محتوای جذاب علمی، اخلاقی و دینی از فضای معنوی، اخلاقی، انسانیت، ایثار، توکل، فداکاری، کار، عفت، عزت، حیا و… پاسداری کرد.

۷- عملکرد ضعیف اقتصادی، مانع بزرگ در راه موفقیت است. همانطور که فرمودند اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اعتماد به توانایی داخل راه نجات است. بی شک با حضور افراد غرب‌گرا، بی‌انگیزه، بعضامفسد و رانتخوار، این اتفاق نخواهد افتاد.

۸- مبارزه با فساد و برقراری عدالت را رهبری عزیز هوشمندانه در کنار هم آورده‌اند. شناسایی رانتخواران و مفسدین و شبکه‌های انها و برخورد قاطع وظیفه بسیار مهم دستگاه‌های اطلاعاتی امنیتی و قضائی است. حضرت آقا در این بیانیه فرمودند «ایجاب می‌کند که دستگاهی کارآمد با نگاهی تیزبین و رفتاری قاطع در قوای سه گانه حضور دائم داشته باشد و به معنای واقعی با فساد مبارزه کند، بویژه در درون دستگاه‌های حکومتی.»

۹- ایجاب می‌کند که دستگاهی کارآمد با نگاهی تیزبین و رفتاری قاطع در قوای سه گانه حضور دائم داشته باشند و به معنای واقعی در فساد بویژه در دستگاه دولتی دستگاه نظارتی دولتی با قاطعیت و حساسیت از تشکیل نقطه فساد پیش گیری کنند، همه باید بدانند که طهارت شرط مشروعیت همه مقامات حکومت جمهوری اسلامی است. شورای محترم نگهبان باید در احراز صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری و نمایندگان مجلس این حکم را شرط اصلی دانسته و اعمال کند.

۱۰- تلاش برای استقرار عدالت.

حقوق‌های نجومی، زندگی اشرافی مسئولین، رانتخواری فرزندان مسئولین، عدم توجه به محرومین، کار و تلاش برای آبادانی مناطق محروم از چالش‌های جدی عدالت است. ایشان فرمودند در جمهوری اسلامی، دل‌های مسئولان به طور دائم باید برای رفع محرومیت‌ها بتپد و از شکاف‌های عمیق طبقاتی بشدت بیمناک باشد. حضرت آقا لازمه اجرای سیاست‌های عدالت محور در نظام را سپردن زمام امور اداره بخش‌های گوناگون کشور به جوانان مؤمن و انقلابی و دانا و کاردان دانسته‌اند.

استکبار جهانی گسترش گفتمان انقلاب اسلامی را نابودی خود می‌داند و برای از بین بردن آن تلاش همه جانبه و مضاعف می‌کند به فضل الهی، استقلال و آزادی در کشور به پاس بیداری مردم محقق شده است. بدانیم همه مسائل، مشکلات و معضلات را باید با توجه به توطئه استکبار جهانی تحلیل کنیم و الا دچار اشتباه می‌شویم، باید به دشمن بدبین بود، قاطع با او مبارزه کرد، به فضل الهی امیدوار بود و در پرتو هدایت‌های رهبری، هوشیاری و بصیرت مردم، راه پر فروغ را طی نمائیم.

برچسب ها:

سیاسی