نانوذرات‌ پلاتین تومورهای کبد را هدف قرار می‌دهند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، استفاده از داروهای شیمیایی در کشتن سلول‌های سرطانی موثر است اما متاسفانه این داروها سلول‌های سالم را نیز مورد هدف قرار می‌دهند.

براساس گزارش «نیواطلس»، در حال حاضر مؤسسه فناوری فدرال زوریخ راهی را برای درمان سرطان کبد پیدا کردند که از نانوذرات‌ پلاتین برای هدف قرار دادن سلول‌های سرطانی استفاده می‌کند.

این تیم تحقیقاتی نانوذرات‌ پلاتین را در نمونه‌هایی از 10 نوع سلول مختلف انسانی که سرطانی و سالم بودند، آزمایش کردند. آنها دریافتند که داروهای جدید تنها در سلول‌های سرطانی کبد به سم تبدیل شدند و در سلول‌های سالم وجود نداشتند.

طبق گفته محققان؛ این نانوذرات‌ برای تاثیرگذاری بر روی تومورها طراحی شده‌اند و سرانجام برای درمان‌ سرطان کبد و با کمترین عوارض جانبی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

گفتنی است؛ در حال حاضر سرطان کبد جزء بیماری های لاعلاج محسوب می‌شود. در صورت انجام عمل جراحی فقط 25 درصد از تومور کبد را می‌توان خارج کرد. پیوند کبد هم در اندک بیمارانی موفقیت آمیز است ضمن اینکه دارودرمانی هم بسیار شایع است.درمان سرطان کبد بستگی به مرحله پیشرفت بیماری دارد. اگر زود تشخیص داده شود، احتمال موفقیت درمان بالا می رود.

انتهای پیام/