ما از اصول و مبانی خود هرگز کوتاه نمی‌آییم/ آمریکا باید چه کند تا مطمئن باشیم که قابل اعتماد نیست؟!

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، حسین شریعتمداری کارشناس ارشد مسائل سیاسی در برنامه نگاه یک که با موضوع تبیین بیانیه مهم مقام معظم رهبری درخصوص «گام دوم انقلاب»، اظهار کرد: چهل سالگی سال بلوغ است و به قول مقام معظم رهبری سال جوشش، کمال و بلوغ آدم هاست؛ این بیانیه در حالی منتشر می‌شود که از پشتوانه بسیار قوی برخوردار است و بعد از چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و حماسه عظیم ۲۲ بهمن با حضور مردم این بیانیه منتشر می‌شود.

وی افزود: این بیانیه در حالی منتشر می‌شود که انگار آسمان و زمین دست به دست هم دادند؛ از آسمان باران می‌بارد و از زمین انسان‌ها می‌جوشند، ضمن اینکه مقام معظم رهبری در این بیانیه تصویری از گذشته را ترسیم می‌کند و مختصات نقطه‌ای که امروز در آن ایستاده ایم را به طور مستدل و مستند مطرح می‌کنند و در عین حال اشاره می‌کنند که ما در طول چند سال انقلاب اسلامی اشتباهاتی را هم مرتکب شدیم.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری همزمان با این بیانیه چهل سال آینده و گام دوم را مطرح می‌کنند، گفت:در گام دوم باید و نباید‌ها با مرور بر راه طی شده مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ این درحالی است که دشمن تاکید داشت که انقلاب چهل سالگی خود را جشن نگیرد.

مدیر مسئول موسسه کیهان با تاکید بر اینکه این بیانیه صرفا برای تشکیل همایش‌ها و مراسمات تبلیغی ایجاد نشده است، تصریح کرد:این بیانیه نسخه پیش روی ما برای چهل سال آینده ما محسوب می‌شود و دشمنان سعی داشتند که ما چهل سال آینده خود را نبینیم در حالی که ما برای چهل سال آینده به صورت مستند برنامه ریزی می‌کنیم و مقام معظم رهبری در این بیانیه به صورت مستند مسائلی را مطرح می‌کنند.

شریعتمداری با بیان اینکه این بیانیه نقشه راه به حساب می‌آید، بیان کرد: این نقشه راه باید اجرا شود و این درحالی است که مقام معظم رهبری می‌توانستند این بیانیه را برای برخی از مسئولان صادر کنند، ضمن اینکه جلسات خصوص یا عمومی را هم با مسئولان داشته و مطالبات فراوانی را از آن‌ها دارند، بلکه این بیانیه را خطاب به توده‌های مردم بویژه برای جوانان صادر کردند و معتقد هستند که نقشه راه باید در اختیار همگان قرار گیرد و زمانی که نقشه راه در اختیار مردم باشد مردم می‌توانند راه را از بی راه تشخیص دهند.

وی با اشاره به اینکه نقطه تمایز انقلاب ما با انقلاب‌های دیگر این است که فرزندان خود را نمی‌خورد، یادآور شد: زمانی که نقشه راه در اختیار مردم باشد کسی نمی‌تواند بی راهه را راه جلوه دهد، در انقلاب‌های دیگر نسخه انقلاب در اختیار حاکمان بود، ولی در انقلاب اسلامی نسخه انقلاب در اختیار مردم هم می‌باشد.

شریعتمداری تصریح کرد: آقای پمپئو درقاهره و در نشست ورشو که با شکست روبه رو شد، زمانی که سخنرانی می‌کند؛ متن سخنرانی او حدود ۳۱۵ کلمه است که نزدیک به ۲۶ مرتبه نام ایران را مطرح می‌کند، به همین خاطر یک سوالی به وجود می‌آید که خروجی اجلاس نشست ورشو به کجا انجامید؟ و آیا قرار بود که به کشور ما فشار بیاورد یا به خودشان؟ از این رو این موضوعی است که باید به صورت کامل بر روی آن تامل کرد.

وی با اشاره به اینکه برخی انقلابی گری را به معنای شورش گری می‌دانند، یادآور شد: در شورش، قانون جایگاهی ندارد، ولی انقلابی گری اینطور نیست، بلکه انقلابی گری به معنای پایبندی به مبانی انقلاب است که می‌توان به؛ معنویت، ساده زیستی، شجاعت، ایستادگی و مقاومت اشاره کرد؛ اگر کسی از انقلابی گری خارج شود به منزله این است که از انقلاب خارج شده است و اگر این موضوع فراگیر شود انقلاب آسیب فراوانی را می‌بیند.

مدیر مسئول موسسه کیهان ادامه داد: آمریکایی‌ها به صورت مکرر می‌گفتند که شما انقلاب کردید؛ لذا از انقلابی گری دست بکشید. اما پاسخ مقام معظم رهبری این بود که ما با این نقطه به انقلابی گری رسیدیم بنابراین اگر از آن دست بکشیم دستاورد‌ها را از دست می‌دهیم، به همین خاطر مردم واقعا پایند به انقلاب هستند و حضرت امام خمینی «ره» تعبیری داشتند که مردم ما از مردم حجاز در زمان حضرت رسول گرامی اسلامی «ص» و مردم کوفه در زمان حضرت امیر «رع» بهتر هستند و این موضوع واقعیت دارد.

شریعتمداری با اشاره به اینکه در بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری به آرمان‌های انقلاب اشاره می‌کنند، گفت: این آرمان‌ها تعریف شده هستند که به معنای پایبندی به مبانی انقلاب است که از جمله می‌توان به اسلام ناب، باور و عمل به اسلام ناب، ایستادگی در مقابل دشمنان بیرونی، ایستادگی در مقابل انحرافات داخلی و آینده نگری اشاره کرد، ضمن اینکه در این بیانیه نگاه دوم، موضوع امید موج می‌زند و مقام معظم رهبری در این بیانیه در موضوع امید مقایسه‌ای درباره اقتدار داشتند که در یک برهه‌ای چالش ما با آمریکا این بود که آمریکایی‌ها فکر می‌کردند با چند نفوذی وآدم انحراف را انقلاب را از بین ببرند، اما در حال حاضر آمریکا مجبور است برای مقابله با کشورمان ائتلافی با ۶۰ کشور به طول مثال اجلاس ورشو تشکیل دهد و این به معنای این است که انقلاب گام‌های موثری را برداشته است.

در حال تکمیل...

برچسب ها:

سیاسی