قانون شورای اجتماعی در مورد مجتمع فوریت‌ها به خوبی عملیاتی نشده است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، عیسی فرهادی فرماندار تهران به حل مشکلات در مناطق آسیب‌‌زا به ویژه منطقه ۱۲ تاکید کرد و گفت: با تلاش نیروی انتظامی در این منطقه حدود ۹۰ ساختمان مشکل دار  را که دارای  پلاک قرمز بودند پلمپ و دو هزارو ۵۰۰ معتاد متجاهر منطقه را ساماندهی و پاکسازی کردیم و امیدواریم سایر دستگاه های مربوطه نیزکه وظایفی در  کاهش آسیب های اجتماعی برایشان تعریف شده است به منطقه ورود پیدا کنند تا اقدامات بیشتر و بهتری در این منطقه آسیب زا صورت بگیرد.

وی افزود:راه اندازی اردوگاه زیادیان با ظرفیت نگهداری ۵ هزار نفر معتاد متجاهر در شرق تهران  از دیگر اقداماتی است که در راستای کاهش آسیب ها صورت گرفته است.

فرماندار تهران با بیان اینکه اقدامات لازم به صورت روزمره در سایر مناطق نیز در حال انجام است بیان کرد: در حال حاضر ۱۰ هزار معتاد متجاهر در کمپ ها نگهداری می شوند که دو هزارو ۵۰۰ نفر آنها اخیرا جمع آوری شدند.

وی با اشاره به اقدامات لازم برای جمع آوری کودکان کار از سطح شهر تهران تصریح کرد: ما با کودکان کاری که نان آور خانواده هستند مدارا می کنیم ضمن اینکه کمک های سازمان بهزیستی و کمیته امداد برای کودکان کار معلول ۳ تا ۵ برابر افزایش یافته است، مساله اینجاست که متاسفانه عده ای از این افراد عادت به تکدی گری کردند در حالی که بیشتر آنها تحت پوشش سازمان های حمایتی مربوطه هستند.

فرماندار تهران به اقدامات صورت گرفته برای محلات شوش و هرندی نیز اشاره کرد و افزود: متاسفانه این محلات همانند چشمه ای می ماند که زایش دارد، وجود خرابه های قدیمی، سابقه دیرینه این محلات  به عنوان مرکزیت معتادان شهر، مهاجرت های مختلف و خانه های خالی از دلایل زایش این چشمه جوشان ا هستند.اخیرا با کمک بسیج اردوگاهی با ظرفیت ۵ هزار نفر تحت عنوان «اردوگاه زیادیان» در شرق تهران راه اندازی شده است و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته مقرر شده این اردوگاه به منطقه ۱۲ اختصاص یابد تا معتادان بیشتری ساماندهی شوند هر چند در حال حاضر نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.

 وی به کمبود فضا برای ایجاد پایگاه خدمات اجتماعی اشاره کرد و گفت: در صورت وجود مکان های مناسب و شناسایی ظرفیت های ادارات و دستگاه ها می توان میزان آسیب های اجتماعی را تا حد مطلوبی کاهش داد.

فرهادی  با اشاره به آموزش دانش آموزان و خانواده ها به ظرفیت های موجود در آموزش و پرورش باهمکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: محله شوش، مولوی و دروازه غار ۳۶ مدرسه دارد که می توان از ظرفیت کلاس های آن برای آموزش در حوزه پیشگیری و سلامت گام های موثری برداشت.

فرماندار تهران با اشاره به فعالیت قرارگاه آسیب های اجتماعی اظهار کرد: در صورتی که دستگاه های مربوطه، همکاری های لازم را داشته باشند قطعا اقدامات بزرگ و مثبتی انجام می شود، چون کار یکپارچه صورت می گیرد، ساماندهی از یک کانال واحد انجام و از کارهای موازی جلوگیری می شود. قانون شورای اجتماعی در بحث مجتمع فوریت های اجتماعی بسیار خوب و جامع بوده ولی به خوبی اجرا و عملیاتی نشده است و در صورتی که به نحو احسن اجرایی شود یکی از قوانین  مهم و تاثیر گذار در کاهش آسیب های اجتماعی می باشد.

وی با بیان ایتکه مشکل اعتبار یکی از دلایل مهم عدم اجرای قانون مجتمع فوریت های اجتماعی تهران است، گفت: بهتر است بعضی اعتبارات کلان در اختیار سازمان های ملی قرار بگیرد و کمتر به اعتبارات شهرستانی توجه شود.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی