به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، مسعود نصرتی معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با بیان مطلب فوق گفت: به استناد قانون مذکور، شهرداریهای کشور و سازمانهای وابسته به آنها با تأیید وزارت کشور (سازمان امور شهرداریها و دهیاریهای کشور) تا سقف ۵۵ هزار میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی ریالی با تضمین خود و با بازپرداخت اصل و سود آن توسط همان شهرداریها منتشر کنند و حداقل ۵۰درصد از سقف اوراق موضوع این بند به طرحهای قطار شهری و حملونقل شهری و رفع آلودگی هوا اختصاص مییابد.
وی اضافه کرد: تضمین بازپرداخت اصل و سود این اوراق برای اجرای طرحهای قطار شهری و حملونقل شهری به نسبت۵۰ درصد دولت و ۵۰ درصد شهرداریها است و تضمین ۵۰ درصد سهم دولت بر عهده سازمان برنامهوبودجه کشور میباشد.
نصرتی همچنین گفت: در سال جاری برنامهریزیهای لازم به منظورصدور بهموقع مجوز اوراق شهرداریها انجامشده تا انتشار اوراق مشارکت شهرداریها در پایان سال با تنگناهای بودجه مواجه نگردد.
وی افزود: امسال از سقف ۵۵ هزار میلیارد ریال در قانون بودجه سال ۱۳۹۷، پنج هزار میلیارد ریال برای طرح نوسازی بافت فرسوده،۸۹۰۰ میلیارد ریال برای طرحهای حملونقل عمومی (خرید اتوبوس، ایجاد سامانه BRT و ایجاد پایانه) و ۴۱ هزار و یکصد میلیارد ریال برای طرح حملونقل ریلی (مترو) اختصاص دادهشد.
جانشین رئیس و معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور خاطرنشان نمود: با توجه به اصلاح مصوبه کمیته بند (ک) تبصره(۵) در خصوص تضمین بانکهای عامل و پذیرش عاملیت انتشار اوراق مشارکت توسط آنها و همچنین ظرفیتهای قانونی دیگر در خصوص تهاتر بدهیهای معوقه شهرداریها با بانکها نسبت تعیین تکلیف تعهدات پیشین خود اقدام نموده تا در اسرع وقت بتوانند اجازه انتشار اوراق مذکور را از بانک مرکزی دریافت نمایند.
نصرتی در پایان اظهار کرد: خوشبختانه با پیگیریهای وزارت کشور (سازمان شهرداریها و دهیاریها کشور ) اعتبار مصوب این تبصره در لایحه بودجه به ۸۰ هزار میلیارد ریال افزایشیافته که امید است به تصویب نهایی مجلس محترم شورای اسلامی هم برسد و از شهرداریها انتظار میرود برای درخواستهای سال آینده خود مستندات لازم را تهیه نمایند تا بهمحض ابلاغ قانون بودجه در سال ۹۸ اقدامات لازم در سازمان شهرداریها انجام گردد.
انتهای پیام/