- اخبار بازار -
از اوایل دهه 90 به بعد بازار خودرو ایران با روند بسیار سریعی پر شد از برندهای مختلف با خودروهایی در کلاسهای متفاوت. خودروهای چینی درواقع برای پر کردن فاصله قیمتی میان خودروهای داخلی و وارداتی برندهای معروفی مانند کیا، نیسان و بی ام و وارد بازار شدند. طولی نکشید که محصولات چینی با آپشن های فراوان و قیمت میانه خود در بازار خودرو ایران محبوبیت بالایی پیدا کردند. اما با به وجود آمدن بحرانهای بد اقتصادی و افزایش ناگهانی این خودروها، عده کثیری از افراد جامعه توان خرید همین خودروهای چینی را نیز از دست دادند. در بازار فعلی ایران برخی از این مدلهای چینی ازلحاظ قیمتی با برندهای مشهوری مانند کیا و هیوندا رقابت میکنند و برخی نیز با خودروهای داخلی.
در این مطلب قصد داریم یکی از محصولات جدید جیلی که از برندهای پرفروش چینی در بازار ایران محسوب میشود را با خودرو تولید داخلی تندر 90 پلاس مقایسه کنیم تا تفاوت این دو سدان هم قیمت را در ظاهر و باطن بیابیم و ارزش خرید هرکدام را مشخص نماییم.
مقایسه کیفیت طراحی بدنه جیلی GC6 با تندر 90 پلاس
همانطور که همه ما میدانیم خودروهای تولید داخل نه ازنظر ظاهری و نه ازنظر امکانات رفاهی چنگی به دل نمیزنند. در این مقایسه تندر 90 پلاس نیز بااینکه از قیمت نسبتاً بالایی برخوردار است، اما طراحی بسیار ساده و قدیمی این خودرو نشانی از این قیمت بالا در خود ندارد. به همین دلیل بسیاری از خریداران در نگاه اول از خرید تندر 90 پلاس با این ظاهر ساده و قدیمی منصرف میشوند.
جیلی GC6 نیز طراحی چندان بهروزی ندارد. اما باز در نگاه اول نسبت به تندر 90 پلاس یک سر و گردن بالاتر است. این برتری را میتوان بهوضوح در طراحی چراغهای جلو، مه شکنهای جلو، جلوپنجره مشبک با خطوط کرومی و رینگهای اسپرت این خودرو مشاهده کرد. طراحی داخل کابین تأثیر بسیار زیادی در میزان خریدوفروش جیلی GC6 اکسلنت نیوفیس داشته است.
مقایسه طراحی و امکانات داخل کابین تندر 90 پلاس و جیلی GC6
ازنظر امکانات رفاهی داخل کابین بازهم نمیتوان انتظار زیادی از خودروهای داخلی داشت. باقیمتی نزدیک به 140 میلیون برای تندر 90 پلاس امکاناتی که در کابین آن وجود دارد بیشتر ذوق مشتریان را برای خرید تندر 90 پلاس کور میکند. همانطور که در تصویر نیز مشاهده میکنید، روکشهای پارچهای این خودرو و طراحی ساده داشبورد قدیمی بودن و بیکیفیت بودن این کابین را فریاد میزند که اصلاً برازنده خودرویی با این قیمت نیست. سیستم تهویه هوای مطبوع در این خودرو بهصورت دستی ارائه میشود و تنظیم صندلی راننده نیز بهصورت دستی میباشد. این کمبودها میتواند بر روی بازار خریدوفروش تندر 90 پلاس تأثیرات منفی بگذارد.
در مقابل آن جیلی GC6 اکسلنت باقیمتی تقریباً برابر و حتی کمتر از این خودرو کابینی مدرنتر و بهروزتر با امکاناتی نسبتاً بهتر را ارائه میدهد. صفحهنمایش 7 اینچی، صندلیهای چرمی با ارگونومی بالا، سیستم تهویه هوای مطبوع اتوماتیک، سانروف برقی، چراغهای جلو مجهز به دیلایت و سیستمهای امنیتی مانند ایموبلایزر، قفل مرکزی و قفل کودک کابین این خودرو را نهتنها زیبا و دلنشین بلکه ایمنتر از تندر 90 پلاس جلوه میدهد. بنابراین چیزی که تا این قسمت از مقایسه پیداست نشان میدهد که خرید جیلی GC6 اکسلنت انتخاب بسیار منطقیتری است.
مقایسه عملکرد فنی جیلی جی سی 6 و تندر 90 پلاس
جیلی GC6 با موتور 1.5 لیتری خود که با یک گیربکس اتوماتیک 4 سرعته همراه شده است توانایی تولید نیرویی معادل 105 اسب بخار را دارد. گشتاور این موتور نیز به 146 نیوتون متر در 2800 تا 3400 دور در دقیقه میرسد. حداکثر سرعتی که این خودرو قادر است به آن برسد 165 کیلومتر بر ساعت میباشد. مصرف سوخت ترکیبی جیلی جی سی 6 اتوماتیک نیز در هر 100 کیلومتر به 7.1 لیتر میرسد.
تندر 90 پلاس از موتوری 1.6 لیتری با گیربکس 4 سرعته اتوماتیک تیپ ترونیک بهره میبرد. این موتور توانایی تولید 105 اسب بخار نیرو و 140 نیوتون متر گشتاور را در دور موتور 3750 دور در دقیقه دارد. بیشینه سرعت تولیدی توسط این موتور نیز به 175 کیلومتر بر ساعت میرسد. مصرف سوخت تندر 90 پلاس به 8.3 لیتر در هر 100 کیلومتر میرسد.
همانطور که از اطلاعات فنی این دو خودرو پیداست هر دو این خودروها از عملکرد تقریباً یکسان و متوسطی برخوردار هستند. تنها تفاوت این دو در مصرف سوخت است که البته به میزان بسیار کمی باهم تفاوت دارند. بهطورکلی باید گفت با توجه به قیمت جیلی GC6 اکسلنت که حدود 125 میلیون تومان میباشد، این خودرو با ظاهر بهتر، طراحی داخل کابین زیباتر و امکانات رفاهی و ایمنی بیشتر گزینه بهتری برای خرید خودرو است.
منبع : ویرلن
انتهای پیام/
این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط تسنیم تأیید و یا رد نمیشود.