پرداخت ۶۰۰۰ میلیارد تومان مالیات توسط بنیاد مستضعفان در ۱۳ سال

‌به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد مستضعفان، غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی‌ با اشاره به جلسه ریاست و مدیران بنیاد مستضعفان با اعضای فراکسیون اشتغال مجلس بیان کرد: در این جلسه‌ ریاست بنیاد توضیحاتی در خصوص بنیاد مستضعفان و عملکرد آن ارائه کرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به گزارش ارائه شده توضیح داد: بنیاد مستضعفان ‌‌به عنوان نهادی انقلابی با شخصیت حقوقی مستقل با اتکاء به درآمد شرکت‌های تحت پوشش، فعالیت محرومیت زدایی را به انجام می‌رساند، هدف از تشکیل بنیاد کمک به ارتقاء سطح زندگی مادی، معنوی و فرهنگی مستضعفان و محرومان است.

جهت‌گیری ۶گانه بنیاد در دوره جدید مدیریت

وی اظهار داشت: از تیر ماه سال ۹۳‌ جهت‌گیری‌های ۶گانه ‌مبنای اقدام و عمل در بنیاد قرار گرفته است و هدف این جهت‌گیری‌ها استفاده حداکثری از سود بنیاد برای انجام خدمات اجتماعی و فرهنگی است.

جعفرزاده ایمن‌آبادی‌ با بیان اینکه از مهمترین جهت‌گیری‌های بنیاد آبادانی و پیشرفت منطقه‌ای مناطق محروم به عنوان یک الگوی اساسی در جغرافیای فقر است، گفت: بر این اساس قلعه گنج اولین منطقه بود که از سال ۹۴ در این طرح قرار گرفته است و اجرای طرح در قلعه گنج منجر به کاهش چشمگیر بیکاری و آسیب‌های اجتماعی شده، در ۱۲ منطقه دیگر کشور هم طرح آبادانی و پیشرفت آغاز شده است.

‌این نماینده مجلس ‌گفت:‌ تعداد هلدینگ‌های بنیاد از ۲۲ به ۱۰ و شرکت‌ها از ۲۱۴ به ۱۶۹ رسیده است؛ در راستای کمک به اقشار محروم تاکنون حدود ۷۵ هزار ملک به صورت رایگان با مساحت حدود ۱۸۵ میلیون مترمربع و ارزش ۱۴۰۰ میلیارد تومان به متصرفان واگذار شده است.

شرکت‌های زیرمجموعه بنیاد در مناقصات زیر ۱۰۰ میلیارد تومان ورود نمی‌کنند

وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان توجه ویژه‌ای به تعهدات قانونی دارد، دراین باره گفت: بنیاد از سال ۸۴ تاکنون حدود ۶ هزار میلیارد تومان مالیات پرداخت کرده است؛ همه شرکت‌های بنیاد تحت حسابرسی قرار می‌گیرند، در حوزه فعالیت‌های اقتصادی و با توجه به عدم دریافت بودجه از دولت در جهت گیری‌های جدید بنیاد سعی کرده است مزاحمتی برای بخش خصوصی در این حوزه نداشته باشد از جمله به شرکت‌های بنیادی ابلاغ شده است که از شرکت در مناقصات زیر ۱۰۰ میلیارد تومان خودداری کنند.

۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای اشتغالزایی در مناطق محروم

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با بیان اینکه جهت گیری‌های دیگر بنیاد کمک به موضوع اشتغال در مناطق روستایی و محروم است، اظهار داشت: بر این اساس با مشارکت معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری، استانداری‌ها، بانک سینا و بنیاد علوی تفاهم‌نامه‌ای منعقد شده که بر این اساس حداقل مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال برای هر استان تسهیلات منظور شده است که از سه سال پیش تاکنون ۲۸۶۵ طرح مصوب شده تعداد ۱۵۵۲ طرح به بهره برداری رسیده که منجر به ١٠٨٢۵ نفر اشتغالزایی شده است. 

جعفرزاده ایمن آبادی ‌ ادامه داد: ‌بنیاد ‌در سال‌های ۹۶و ۹۷ در مناطق زلزله زده برای ساخت واحد‌های مسکونی ۳۰۶ هزار تن سیمان به صورت بلاعوض اختصاص داده است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه سهم بنیاد از GDP کشور حدود ۰،۸ درصد است، ادامه داد: کمک به ساخت ۱۳۰۰ کلاس درس با مشارکت ۵۰ درصدی سازمان نوسازی توسعه و تجهیزات مدارس که تاکنون ۳۰۰ کلاس به اتمام رسیده است.

انتهای پیام/ک

برچسب ها:

اقتصادی