جزئیات فراخوان «جشنواره ملی کرامت» اعلام شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، فراخوان جشنواره ملی کرامت در 6 محور خانواده، بانوان، کارآفرینی، تربیت و آموزش، بهداشت و سلامت، و اطعام و معیشت در دو قالب تجربه‌های موفق و ایده‌ با هدف احیای نهضت خدمت‌رسانی به محرومان اعلام شد.

خیرین، تشکلها و گروه‌های جهادی می‌توانند پس از مطالعه دقیق متن فراخوان، آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

این جشنواره با هدف الحاق بنیاد کرامت امام رضا(ع) با مجموعه‌های مردمی خدمت‌رسان برگزار می‌شود تا با شناسایی و جمع‌آوری تجارب موفق و ایده‌های نو، ضمن تشویق و حمایت از ایشان، اقدام لازم برای ایجاد شبکه فعالان صورت پذیرد.

موضوعات جشنواره شامل خانواده، بانوان، کارآفرینی، تربیت و آموزش بهداشت و سلامت، اطعام و معیشت است.

و  در بخش‌های خانواده: تسهیل در امر ازدواج، توانمندسازی خانواده‌ها با ارائه خدمات مشاوره و آموزش

بانوان: نقش زنان در توانمندسازی خانواده با محوریت کارآفرینی بانوان، سلامت و آموزش

کارآفرینی: راه‌اندازی کسب و کار با رویکرد صنایع خُرد و مشاغل خانگی

تربیت و آموزش: عدالت آموزشی، هدایت تحصیلی دانش‌آموزان مناطق محروم به سمت رشته‌ها و مشاغل کاربردی، پرورش انسان دغدغه‌مند در خدمت به محرومین

بهداشت و سلامت: پیشگیری و درمان در زمینه سلامت روان و جسم

اطعام و معیشت: تأمین نیازهای ضروری قشر محروم همچون خوراک، پوشاک و وسایل منزل بوده ودر قالب‌های ارائه آثار در 2 قالب تجربه‌های موفق و ایده و در بخش تجربه‌های موفق است.

تمامی تشکل‌های مردمی(خیریه‌ها، گروه‌های جهادی، سازمان‌های مردم‌نهاد و...) که اقدام به شرکت در جشنواره می‌کنند، باید ضمن پُرکردن فرم ثبت‌نام در سایت جشنواره، «ویدئوی معرف» را که به صورت «سلفی» است، در سایت جشنواره بارگذاری کنند.

«ویدئوی معرف» باید  شامل معرفی تشکل (نام و نام‌خانوادگی نماینده تشکل، نام تشکل، محل استقرار تشکل، سال شروع فعالیت، حوزه فعالیت)، موضوع مورد نظر برای انتقال تجربه از بین موضوعات شش‌گانه جشنواره، منطقه اجرای تجربه خدمت‌رسانی و شرح کامل تجربه موفق باشد.

همچنین تمامی اشخاصی که به صورت حقیقی اقدام به شرکت در جشنواره می‌کنند، باید ضمن پُرکردن فرم ثبت‌نام در سایت جشنواره، «ویدئوی معرف» را که به صورت «سلفی» است، در سایت جشنواره بارگذاری کنند و این «ویدئوی معرف» شامل معرفی شخص (نام و نام‌خانوادگی، سن، تحصیلات، منطقه محل سکونت)، موضوع مورد نظر برای انتقال تجربه از بین موضوعات شش‌گانه جشنواره، منطقه اجرای تجربه خدمت‌رسانی و شرح کامل تجربه موفق باشد.

در بخش ایده؛ تمامی تشکل‌های مردمی(خیریه‌ها، گروه‌های جهادی، سازمان‌های مردم‌نهاد و...) که اقدام به شرکت در جشنواره می‌کنند، باید ضمن پُرکردن فرم ثبت‌نام در سایت جشنواره، «ویدئوی معرف» را که به صورت «سلفی» است، در سایت جشنواره بارگذاری کنند. این «ویدئوی معرف» باید شامل معرفی تشکل(نام و نام‌خانوادگی نماینده تشکل، نام تشکل، محل استقرار تشکل، سال شروع فعالیت، حوزه فعالیت)، موضوع مورد نظر برای پیشنهاد ایده از بین موضوعات شش‌گانه جشنواره، منطقه مورد نظر برای اجرای ایده و شرح کامل ایده پیشنهادی باشد.

تمامی اشخاصی که به صورت حقیقی اقدام به شرکت در جشنواره می‌کنند، باید ضمن پُرکردن فرم ثبت‌نام در سایت جشنواره، «ویدئوی معرف» را که به صورت «سلفی» است، در سایت جشنواره بارگذاری کنند.این «ویدئوی معرف» نیز باید شامل معرفی شخص(نام و نام‌خانوادگی، سن، تحصیلات، منطقه محل سکونت)، موضوع مورد نظر برای پیشنهاد ایده از بین موضوعات شش‌گانه جشنواره، منطقه مورد نظر برای اجرای ایده و شرح کامل ایده پیشنهادی باشد.

پایان مهلت ارسال آثار مورخ بیستم اردیبهشت سال ۹۸  است و علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در جشنواره آثار خود را از طریق سایت جشنواره به نشانی  www.fest.bkr.ir دبیرخانه ارسال کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی