جبار علی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس گفت:در حوزه مهندسی برق قدرت،ماشین های الکترونیکی،مهندسی راه آهن و مهندسی عصبی پیشرفت های چشمگیری داشته ایم و در این زمینه ها پروژه های مشترکی را با کشورهای اروپایی تعریف کرده ایم.
وی افزود: در روابط بین المللی با کشورهای اروپایی، دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان هماهنگ کننده، پروژه های مختلفی را با محتواهای پزشکی،علوم انسانی و صنعتی دنبال می کند که در این مسیر با استقبال دانشگاه ها و مراکز علمی اروپایی روبرو بوده ایم؛ به طوری که پیشگام پیگیری موضوعات علمی توسط کشور آلمان هستیم.
ذاکری با تاکید بر لزوم شکلگیری دیپلماسی علمی بین دانشگاههای مختلف بیان کرد: باید تعامل و پویایی بین دانشگاهها و پژوهشگاههای حوزه تحصیلات تکمیلی با تعریف پروژههای مشترک و بهرهمندی از توانمندیهای شرکتهای اجرایی گسترش یابد و از این طریق بیش از پیش ظرفیتهای مراکز علمی نیز مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران تصریح کرد: دو دانشکده کمنظیر در کشور شامل دانشکده «مهندسی پیشرفت» و «فناوریهای نوین» در دانشگاه علم و صنعت ایران طی یک دهه گذشته راهاندازی شده که در حوزه نانو ، انرژی و ماهواره فعالیت میکنند و تاکنون سه برنامه راهبردی در ارتباط با صنعت در دانشگاه علم و صنعت ایران اجرایی شده و یک برنامه راهبردی نیز در حال اجراست.
وی در پایان ادامه داد: در دانشگاه علم و صنعت ایران از همکاریهای بین دانشگاهی و مشترک اعضای هیات علمی حمایت میشود و این امتیازات در آیین نامههای پژوهشی ما لحاظ شده است.
انتهای پیام/