نمی‌گوییم فساد همه‌گیر شده اما همین قدرش هم زیاد است

به گزارش خبرنگار قضایی فارسف حجت الاسلانم محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور بیان داشت: در آیات می‌بینید که همه کسانی که در جامعه اسلامی خدمت می‌کنند مانند قوای 3 گانه و نیروی انتظامی، قوه قضاییه و ... باید عدالت را رعایت کنند. رئیس جمهور ، وزیر، نماینده مجلس، استاد، فرمانده نیروی انتظامی باید عادل باشند. در نظام اسلامی کسانی که زمام امور مردم را بر عهده دارند اگر عدالت نداشته باشند خداوند آنها را مواخذه خواهد کرد. چیزی که در نظام اسلامی در بعضی جاها شاهد آن نیستیم.

وی گفت: مدیرانی که در پس پرده مدیریتشان به گونه ای سنگر گرفتند که کسی متوجه نمی‌شود و دنبال خیانت هستند. اگر همه مدیران عدالت گستر بودند آثار عدالت را در گوشه گوشه مردم می‌دیدیم. این وضعیت اقتصادی ما است؟ کشور ما کم ظرفیت دارد؟ کم توانمندی‌های انسانی، جغرافیایی و سایر ظرفیت‌ها و بتانسیل‌ها را دارد؟ ما هیچ چیزی کم نداریم.

منتظری گفت: هر چیزی که برای پیشرفت یک جامعه لازم باشد الحمدالله ما داریم اما چرا شاهد بعضی آسیب‌ها هستیم؟ چون از مسیر عدالت لازمه حکومت اسلامی است گاهی لغزش می‌کنیم و به مسیر دیگری می‌افتیم. اینجاست که وظیفه دستگاه قضایی بسیار سنگین است و مجری عدالت باید باشد، وظیفه نیروی انتظامی به عنوان یک قدرتی که در جامعه باید نظم و امنیت و عدالت را بیاده کند بسیار سنگین است و امیدواریم که شما عزیزانی که مسئولیت این بار سنگین و این امر مهم را عهده دار هستید بتوانید به وظیفه‌تان به نحو شایسته عمل کنید. چهارصباحی ما در این مسئولیت‌ها هستیم، یکی رئیس جمهور، یکی وزیر و یکی مدیر کل است و تمام می‌شود، خوشبحال آنکه پرونده ریاست و زمامداری شان مشهود از ریاست عادلانه است. وای به حال مدیری که از این منصب و کرسی سوء استفاده کند و هر بلایی سر مرردم بیاید کش هم نمی‌گزد، روزی باید در پیشگاه خداوند جواب این اعمالش را بدهد.

وی افزود: نمی‌خواهم عرض کنم فساد در جامعه ما همه گیر و سیستمی است، اما در نظام اسلامی این مقدار فساد بسیار زیاد است. مسئولین ما زمینه از بین رفتن فساد را باید فراهم کنند. شما اساتید، مسئولان که در این دانشگاه مسئولیت دارید باید حتماً به مسئولین گزارش بدهید که ما در جامعه شاهد ایین نوع جرائم و تخلفات هستیم و زمینه رشد این تخلفات چه چیزی است و گلوگاه‌هایش کجاست و دست کیست؟ بانک مرکزی، مسئولین اقتصادی، مسئولین فرهنگیی و مسئولینی که بخش های مدیریت جامعه قرار بگیرند و اطلاعات لازم به آنها داده شود چه بسا به فکر اصلاح آن باشد. 4 صباحی مسئولیت را عهده دار شدیم و باید توجه کنیم قغرق در خودخواهی‌ها، خودبرستی‌ها و جوامع را از بای در آورد نشویم. 

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه بترسیم از روزی که خداوند ما را به محاکمه بکشد، اظهارداشت: یکی از اعتراضات و حرف‌ها و گله‌های ما به مسئولین فرهنگی و به کسانی که امروز سردمدار مدیریت فضای مجازی هستند همین است که چرا باید در جامعه اسلامی ما اینقدرر رها باشد که شاهد اینهمه جرم و گناه در جامعه باشیم؟
وی افزود: این آمار وحشتناکی است و این هشداری به مسسئولین است. خطاب من به کسانی است که می‌توانند این فضا را از آلودگی‌ها باک کنند ولو 50 درصد هم که بتوانند. آمار واصله‌ای از 10 ماهه که بستر ایین جررائم فضای مجازی و جرائم رایانه‌ای نسبت به سال گذشته 140 درصد افزایش داشته است. کلاهبرداری‌های رایانه‌ای با 300 درصد رشد بیشترین جررم رایانه‌ای در کشور ما رقم می‌زند. چه کسی مسئول این رشد است؟ چه کسی مسئول این جرائمیی است که خانواده‌ها و جامعه و جوانان ما را تحلیل می‌کند. به صراحت می‌گویم مسئولینی که مدیریت فضای مجازی را درر اختییار داررند و آنهایی که در اجرای دستورر صریح و مؤکد رهبری مقاببله کررده و می‌کنند، چه زمانی و چند سال قبل بوده که مققام معظم رهبری هشدارر داده و بحث به رراه انداختن شبکه ملی اطلاعات ررا مطرح کردند؟ شورای عالی فضای مجازی را تشکیل دادند. اسانامه را تصویب و ابلاغ کردند. چه کسی مسئول این فضای آلوده است که باید باکسازی کند؟ هرگزز ما قائل نیستیم و نمیی‌گوییم که فضای مجازی را شما بببندید. امروز استفاده از فضای مجازی بسیار در زندگی تاثیر گذارر است اما ایین فضا را باید از آلودگی‌ها باک کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی