به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، بهروز دری دبیر علمی همایش ملی ارتباط علوم انسانی تولید و صنعت ، صبح امروز در مراسم افتتاحیه این همایش که در مرکز همایش های کتابخانه ملی ایران برگزار شد، گفت: بیش از ۶ ماه گذشته موضوع این همایش بررسی شد و طرح اولیه این همایش توسعه پیوند علوم انسانی و صنعت بوده است که با ایجاد شورای سیاستگذاری و کمیته علمی همایش تمام مباحث مربوط به همایش بررسی شد.
وی افزود: ما زمانی می توانیم شاهد ارتباط و پیوند بین صنعت و علوم انسانی باشیم که میزان حق ضرورت علوم انسانی در عرصه صنعت و میزان حق ضرورت صنعت در علوم انسانی را بشناسیم.
دبیر علمی همایش ملی ارتباط علوم انسانی تولید و صنعت گفت: با توجه به پیشرفت علم و ایجاد علوم بین موضوعی ، طبیعی است که علوم انسانی نمی تواند به سامانه ها و سیستم ها و تربیت نیروی متخصص بی توجه باشد. با وجود آنکه تصور می شود صنعت یک محیط سخت است، اما صنعت محیط سخت افزاری، نرم افزاری دارد و صنعت برگرفته از سیستم ها و رویه هایی است که از اندیشه های انسانی شکل گرفته است.
وی با اشاره به کارگروه های تشکیل شده در این همایش ادامه داد: علوم انسانی پهنه وسیعی از رشته های مختلف است وبه همین منظور چهار کارگروه علوم اجتماعی و فرهنگ، اخلاق، علوم سیاسی و تاریخ، اقتصاد و مدیریت شکل گرفته است.
دری مهمترین هدف همایش را فراهم شدن عرصه نبادل نظر و ترغیب صاحبان ایده برشمرد و افزود: شناسایی موانع پیش رو برای این ارتباط، تقویت مشارکت مجامع علمی و ثبت تجربیات از دیگر اهداف این همایش است.
وی به برگزاری نشست های تخصصی اشاره کرد و افزود: این نشست ها از مهرماه آغاز شد و آخرین نشست در اول بهمن ماه برگزار شد، البته تمامی این نشست های تخصصی در چارچوب برنامه های همایش بوده و در متن محتوای همایش قرار داشته است.
دبیر علمی همایش ملی ارتباط علوم انسانی تولید و صنعت تصریح کرد: ۸۵ چکیده مقالات به دبیرخانه همایش رسیده که ۴۷ مقاله به مقالات کامل تبدیل شدو در مجموع ۳۳ مقاله برای ارائه در همایش پذیرفته شد.
وی ادامه داد: همچنین عناوین تجربیات زیسته که بر اساس توزیع فرم در سازمانهای مختلف انجام شده است شامل عناوینی نظیر استفاده از کمک روانشناسی برای پرسنل، اصلاح و بهبود فرایندهای سازمانی ، بومی سازی چارچوب اجرایی و مسئولیت پذیری و پاسخگویی است.
وی به برگزاری ۱۴ پنل تخصصی در همایش ملی( ارتباط علوم انسانی تولید و صنعت اشاره کرد و افزود: بیش از ۴۰ اندیشمند فرهیخته در این پنل های تخصصی حضور دارند.
دری در پایان خاطر نشان کرد: فضای علوم انسانی یک فضای بی بدیل برای فعالیت است و نباید از این ظرفیت غافل شد.
انتهای پیام/