انگور خطر ابتلا به سرطان‌های گوارشی را کاهش می‌دهد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، انگور به عنوان ملکه میوه‌ها مشهور است و براساس رنگ‌هایش به سه نوع قرمز، سبز، و سیاه آبی طبقه بندی می‌شود و به دلیل داشتن طعم، مزه و خواص بی‌نظیرش از محبوب‌ترین میوه‌های جهان است.

براساس گزارش «مدیکال دیلی»، این میوه با داشتن ویتامین‌ها و مواد معدنی خواص ویژه‌ای دارد که در اینجا با برخی از آنها آشنا خواهید شد.

پیشگیری از بیماری‌های قلبی

این میوه می‌تواند از بیماری‌های قلبی جلوگیری و ساخت چربی، التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش دهد.

همچنین پتاسیم انگور (نزدیک به 300 میلی‌ گرم در هر فنجان ) باعث کاهش فشار خون می‌شود. مطالعه منتشر شده در سال 2015 نشان داد که مصرف انگور سطوح کلسترول LDL را نیز کاهش می‌دهد.

کاهش ضعف شناختی

مطالعات نشان می‌دهند که انگورها ممکن است اثر محافظتی بر روی متابولیسم مغز داشته باشند و به کاهش اختلالات شناختی کمک کنند.

بهبود و تقویت پوست

انگور دارای ترکیبات خاصی است که از پوست در برابر اشعه ماوراءبنفش محافظت می‌کند. همچنین از این ماده برای محصولات حفاظت از پوست در برابر نور آفتاب نیز استفاده می‌شود. علاوه بر این، انگور 82 درصد آب دارد که بدن را هیدراته می‌کند.

کمک به جلوگیری از دیابت

این میوه شاخص گلوکز را نیز کاهش می‌دهد. گفته شده که ترکیب شیمیایی «رسوراترول» موجود در پوست انگور حساسیت به انسولین را افزایش داده و به نوبه خود به کاهش میزان سطوح قند خون کمک می‌کند.

کاهش احتمالی خطر ابتلا به سرطان

«آلیس رومسی» متخصص تغذیه نیوروک سیتی به «لایو ساینس» گفت: بیشتر «پلی‌فنل‌ها» در انگورها زردینه‌هایی هستند که همانند آنتی‌اکسیدان‌ها در بدن عمل می‌کنند.

گفتنی است؛ این میوه با کاهش خطر انواع سرطان‌هایی که دستگاه گوارش را تحت تاثیر قرار می‌دهند، مرتبط است.

انتهای پیام/