بخشدار بندزرک گفت: تعدادی قایق توسط صاحبان آنها برای فرار از دست قانون به آتش کشیده شدند.
حریق شش فروند قایق حامل سوخت قاچاق از نوع گازوئیل در خور بندزرک (پراهو) تهدیدی جدی برای محیط زیست دریایی منطقه به شمار میرود.
حریق ۶ فروند قایق حامل سوخت قاچاق از نوع گازوئیل در خور بندزرک (پراهو) تهدیدی جدی برای محیط زیست دریایی منطقه به شمار میرود.
بخشدار بندزرک ضمن تایید این خبر، گفت: روز گذشته ماموران انتظامی در راستای وظایف قانونی خود مبنی بر مبارزه با قاچاق سوخت در نوار ساحلی بندزرک حضور یافتند.
علی بلاک، افزود: بعد از ظهر چهارم اسفندماه، ۲ فروند قایق توسط صاحبان آنها برای فرار از دست قانون به آتش کشیده شدند.
وی، گفت: ۴ فروند قایق دیگر نیز حوالی ساعت ۱۰ شب در خور بندزرک دچار حریق شد که علت آن در حال بررسی است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست میناب گفت: این اقدام خطری جدی برای محیط زیست دریایی منطقه و تهدیدی بزرگ برای تالاب بینالمللی رود شور، شیرین و میناب به شمار میرود.
سهراب پشتاره، افزود: طبق قانون حفاظت از محیط زیست ریختن هرگونه مواد نفتی در دریا جرم محسوب میشود.
وی، اظهار کرد: اقدامات قضایی در این زمینه پس از بررسیهای لازم انجام خواهد شد.
یکی از فعالان زیست محیطی و از اعضای نگاهبانان جلگه میناب (نجم) نابودی محیط زیست دریایی به علت تخلیه مواد نفتی در دریا برای فرار از دست قانون و مأموران را در چند سال اخیر یکی از معضلات جدی برای این منطقه دانست و گفت: تخلیه مواد نفتی توسط شناورهای حامل سوخت در دریا به معضلی برای تالاب بینالمللی رود شور، شیرین و میناب تبدیل شده است.
علیرضا جعفری، افزود:ای کاش آنقدر که نام خلیج فارس را به سینه میزنیم کمی هم مردم و مسئولان جهت از آن تلاش میکردند تا خلیج مان تا ابد فارس بماند.
وی خاطرنشان کرد: جریمهای که قانون به ازای هر لیتر سوخت برای حاملان آن در نظر گرفته باعث تخلیه مواد نفتی در درون نوار ساحلی منطقه شده است.
طی سالیان اخیر قاچاق مواد سوختی به کشورهای حاشیه خلیج فارس و جابجایی غیراستاندارد توسط شناورهای غیرمجاز در این منطقه بطوریکه این افراد به محض روبرو شدن با ماموران بدلیل ترس از جریمه شدن مواد نفتی را در دریاها تخلیه میکنند که این امر پیامدهای زیست محیطی بسیاری را به همراه خواهد داشت.