آموزش در کنار فرهنگ و مهارت باید به دانشجویان منتقل شود

به گزارش خبرنگار گروه علمی دانشگاهی خبرگزاری فارس، امیر للگانی مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیست و هفتمین جشنواره دانشجویان نمونه کشوری افزود: دانشجویان نمونه کشوری باید گام مثبتی را برای ارتقاء‌ خود و کشور بردارند. چراکه این جشنواره در مجموعه وزارت علوم از مراسم قدیمی است و دارای قدمت 27 ساله. 

وی گفت: علاوه بر اهمیت حوزه آموزش و پژوهش باید نگاه ژرف انگیزی به دغدغه‌های فرهنگی بیندازیم که در واقع دانشجویان باید با این دغدغه‌ها آشنا شده تا بتوانند تلاش خود را برای این مشکلات انجام دهند.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد:‌ در کنار درس خواندن، اجتماعی شدن دانشجویان و همچنین فعالیت در حوزه‌های فرهنگی از اهمیت به سزایی برخوردارند. به طوری که نسل‌های فعلی ما و افرادی که تازه وارد دانشگاه می‌شوند باید مهارت‌های زندگی و اجتماعی را آموزش ببینند. در واقع مهارت نه گفتن را فرا گرفته تا دچار آسیب‌های اجتماعی نشوند.

للگانی تصریح کرد:‌ ما نباید شاهد این موضوع باشیم که در طول مسیر زندگی قشر دانشجویی دچار آسیب‌های اجتماعی شود که برای رفع این موضوع باید مهارت نه گفتن را که امروز نیاز همه قشرهای دانشجویی است به آنها بیاموزیم. این در حالی است که به طور ناگزیر دانشجویان در جامعه دچار مسائل مختلف اجتماعی می‌شوند که باید در این رابطه از بعد فرهنگی و اجتماعی در کنار آموزش و پژوهش به آنها هشدارهای لازم داده شود.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشجویان پرداختن به فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در رشد و پیشرفت افراد تاثیرگذار است. زیرا ما گریزی از این نداریم که افرادی را تربیت کنیم که دارای مهارت‌های فرهنگی و اجتماعی باشند و قدرت تصمیم‌گیری داشته باشند.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در دنیای امروز ما هر چه جلوتر می‌رویم باید در زمینه‌های اطلاعات فناوری و علمی به روزتر شویم. که در اینجا از همه دانشجویان نمونه کشور درخواست می‌کنم پیشنهادات خود را برای روند فعالیت‌های علمی و پژوهشی و حتی فرهنگی و اجتماعی به ما در وزارت بهداشت یا وزارت علوم انتقال دهند.

للگانی گفت: ما باید دانشجویانی چند بعدی تربیت کرده و در سطح جامعه معرفی کنیم. به طوری که اگر دانشجوی ما پژوهشگر شد دارای تجربه‌های علمی و مهارتی مفیدی باشد. چرا که امروز دغدغه خانواده‌های ما مسئله اجتماعی و فرهنگی است. در گذشته قبولی در دانشگاه این مفهوم را می‌رساند که خروجی دانشجویان برای اشتغال و ورود به جامعه تضمین شده است. اما امروز چنین چیزی نیست. زیرا خانواده‌ها دغدغه فارغ‌التحصیلان خود را دارند که با داشتن مهارت نمی‌توانند در شغل مناسبی مشغول به کار شوند.

انتهای پیام/