جزئیات طرح عید و داستان/ انتخاب داستان‌خوانی یا داستان‌نویسی یا داستان‌گویی

رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس اظهار کرد: طرح عید و داستان در سه فعالیت داستان‌خوانی، داستان‌نویسی و داستان‌گویی تعریف شده است و دانش‌آموزان به انتخاب خود می‌توانند یکی از این فعالیت‌ها را انتخاب کنند.

وی به توضیح هرکدام از فعالیت‌ها پرداخت و گفت: در فعالیت «داستان‌خوانی»، دانش‌آموز می‌تواند به انتخاب خود و خانواده و با کمک معلم یک کتاب داستان را بخواند و خلاصه آن را با دستخط خود بنویسد؛ البته مشخصات کتاب حتماً در  صفحه اول گزارش دانش‌آموز باید نوشته شود.

حکیم‌زاده به فعالیت داستان‌نویسی اشاره کرد و ادامه داد: دانش‌آموز می‌تواند با توجه به علاقه و رغبت خود در هر موضوع دلخواه، داستانی را با دستخط خود بنویسد و در صورت علاقه و متناسب با آن نقاشی‌هایی را هم ترسیم کند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان می‌توانند گزارش سفر عید خود را به صورت مصور یا غیر مصور با دستخط خود بنویسند، افزود: دانش‌آموزان می‌توانند پای قصه مادر بزرگ‌ها و پدر بزرگ‌ها یا سایر افراد بنشیند و ضمن شنیدن قصه، آن را با دستخط خودشان در قالب کتاب داستان بازآفرینی کنند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش درباره فعالیت داستان‌گویی اظهار کرد: دانش‌آموزان می‌توانند داستانی را با تخیل خود یا از روی متن، روایت کنند و صدای خود را ضبط کنند یا صدا و تصویر خود را در هنگام روایت داستان یا نمایش، ضبط کنند.

وی با تأکید بر اینکه در فعالیت داستان‌خوانی، خانواده‌ها به هیچ عنوان مجبور به خرید کتاب خاصی نیستند، گفت: آموزگاران و مدیران می‌توانند در انتخاب کتاب مناسب فقط راهنمایی لازم را داشته باشند و خانواده‌ها را نباید به خرید کتاب خاصی اجبار کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی