مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: یکی از مهمترین برنامه ها برای بازنشستگان کشوری، لشگری و تامین اجتماعی اختصاص 30 تا 35 میلیارد تومان اعتبار برای بازنشستگان فاقد مسکن است.
جمشید تقی زاده در نشست با اعضای هیئت مدیره کانونهای بازنشستگی کشوری اظهار داشت: تا پایان امسال به 200 هزار نفر از بازنشستگان تحت پوشش که در مرحله نخست (شهریور) ثبت نام کرده بودند، تسهیلات وام 5 میلیون تومانی پرداخت می شود و در شش ماه اول سال آینده نیز به 200 هزار نفر دیگر که در مرحله دوم (بهمن) ثبت نام کرده بودند وام پرداخت خواهد شد.
وی یادآور شد: امسال در هر نوبت و به صورت ماهانه به 33 هزار و 500 نفر وام پرداخت شد.
تقی زاده با بیان اینکه 4500 میلیارد تومان اعتبار از سوی مجلس شورای اسلامی برای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری در سال 98 به تصویب رسیده است، گفت: این رقم در ابتدا و در لایحه 2 هزار میلیارد تومان بود که با موافقت نمایندگان مجلس افزایش یافت. در ابتدای امسال نیز حقوق بازنشستگان 19 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت.
وی افزود: در برنامه ششم توسعه مقرر شده برابر با 85 درصد از حقوق شاغلان دستگاه های دولتی به بازنشستگان کشوری همان دستگاه حقوق اختصاص یابد.
تقی زاده همچنین یادآور شد: در حوزه درمان بازنشستگان نیز سال گذشته سهم صندوق بازنشستگی کشوری و سهم بازنشستگان یکسان بود، اما امسال صندوق با افزایش 400 میلیارد تومان به سهم خود در عمل سهم دولت در حوزه درمان بازنشستگان را از 500 میلیارد به 900 میلیارد تومان افزایش داد در حالیکه سهم بازنشستگان همان رقم قبلی 500 میلیارد تومان باقی ماند.
وی با اشاره به عملکرد این صندوق در حوزه تورهای مسافرتی بازنشستگان نیز گفت: این صندوق در پنج سال گذشته تاکنون 200 میلیارد تومان تسهیلات برای سفرهای سیاحتی و زیارتی بازنشستگان پرداخت کرده و سال گذشته است.
وی ادامه داد: تعداد سفرها نیز در سال گذشته 100 هزار نفر بوده که بازنشستگان و خانواده های آنها از این تورها استفاده کردند و امسال این رقم به 250 هزار نفر رسیده است.
وی تصریح کرد: تلاش می کنیم در شش ماه نخست سال آینده موانع موجود در سرراه تصویب نهایی قانون مدیریت خدمات کشوری برای رسیدگی به مشکلات و نیازهای بازنشستگان مرتفع و مزایای کارمندان شاغل نیز مشمول بازنشستگان شود.
تقی زاده اظهار داشت: برای رسیدگی هرچه بهتر به مسائل بازنشستگان و خانواده های آنها مقرر شده که در آینده نزدیک در مجلس شورای اسلامی فراکسیون بازنشستگان تشکیل و با شکل گیری این فراکسیون، انعکاس، رسیدگی و پیگیری مشکلات بازنشستگان و خانواده های آنان راحت تر انجام پذیرد.
وی از قانونی شدن فعالیت کانون های بازنشستگی در راستای خدمات رسانی به بازنشستگان و خانواده های آنها خبر داد و گفت: با شکل گیری و تقویت این کانون ها و ایجاد تشکل ها و تعاونی هایی در دل این کانون ها که از خود بازنشستگان و خانواده های آنها شکل گرفته است، تمام اختیارات اجرایی صندوق بازنشستگی و صندوق های هم سو به این کانون ها واگذار می شود.
تقی زاده در ادامه با بیان اینکه همه استان های کشور به جز استان ایلام دارای خانه امید برای بازنشستگان هستند، از شهردار ایلام خواست در یکی از پارک های مناسب شهر ایلام زمینی را در اختیار صندوق برای ایجاد خانه امید بازنشستگان قرار دهد.