به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم افتتاح هشتمین جشنواره بینالمللی رباتیک، هوش مصنوعی و اتوماسیون ایران که امروز در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد، گفت: میزبانی ۱۴۰۰ نفر و ۳۰۰ گروه کار دشواری است، جشنواره امروز در مقایسه با نخستین دوره برگزاری تغییرات زیادی کرده است، سال آینده نیز میزبان مسابقات اصلی فیراکاپ هستیم.
وی افزود: برگزاری چنین جشنوارههایی بخشی از فعالیت آموزشی ما در دانشگاه است، در سرفصلهای دروس کارشناسی بازنگری کردیم و بازنگری سرفصلهای دروس ارشد و دکتری نیز در دستور کار قرار گرفته است.
معتمدی با بیان اینکه بر آن هستیم تا دانشگاه صنعتی امیرکبیر را جزء دانشگاههای نسل سه و ایفاکننده نقش در چرخه اقتصاد قرار دهیم، گفت: ۱۱۰ گروه دانشجویی و ۱۹۰ گروه دانشآموزی در این جشنواره شرکت میکنند و هدف اصلی آن است که خروجی آموزش عالی کسانی باشند که به راحتی جذب بازار کار میشوند.
وی گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان قدیمیترین دانشگاه صنعتی کشور و با بیش از ۱۴ هزار دانشجو در برج فناوری ابنسینا نیز میزبان طرحهای فعال ابتدا در مرحله پیش رشد و رشد و در مرحله بعد به عنوان شرکت دانشبنیان پذیرای طرحهای دانشبنیان خواهد بود.
معتمدی افزود: در حال حاضر ۱۴۰ شرکت تحت حمایت ما هستند، این در حالی است که طی ۴ الی ۵ سال گذشته تعداد واحدهای تحت پوشش از ۱۰ واحد به ۱۴۰ واحد افزایش پیدا کرده است و در برنامه سال ۹۸ نیز این ظرفیت به دو برابر خود خواهد رسید.
معتمدی گفت: با توجه به بحثی که درباره اقتصاد مقاومتی مطرح شده، مهمترین محور، اقتصاد دانشبنیان است که دانشگاه صنعتی امیرکبیر نهایت تلاش خود را در این عرصه ارائه کرده و امیدوار است شرکتکنندگان جشنواره بینالمللی رباتیک در آینده بتوانند در شکوفایی اقتصاد نقشآفرین باشند.
انتهای پیام/