عتبات و توسعه اقتصادی

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی دلنوشته های یک عراقی نوشت:

یک شبهه ای این روزها داره مطرح میشود درباره پول های عتبات عالیات در عراق و راه اندازی پروژه های اقتصادی کشاورزی وغیره.

لازم دیدم در این زمینه توضیحات بسیار کوتاهی بنویسم.

بیشتر بخوانید:

جشن تکلیف صدها دختر در خیمه گاه حسینی +عکس

تجدید عهد بعثی‌ها با صدام جهت زیارت نکردن امام حسین +سند

تصویر جالب از جشن تکلیف 1000 دختر در نجف

اولاً بیشترین پروژه های عتبات برای عامه مردم وزوار عتبات مفید وراهگشا است مانند شهرک های زوار، بیمارستان ها، و مدارس ایتام، دار القرآن ها، موسسات فرهنگی علمی، ودانشگاه ها وغیره. و معمولاً برای افراد کم درآمد وخانواده های محروم استفاده خاصی از این پروژه ها وجود دارد.

ثانیاً نکته مهم اینکه تمامی بودجه های پروژه های اقتصادی مانند مرغداری ها وباغات محصولات کشاورزی وکارخانجات لبنیات و آب معدنی ونخلستان های خرما وغیره از دولت عراق اختصاص داده میشود وبه هیچ وجه از پول های ضریح و نذورات برای این طرح ها استفاده نمیشود. و جالب است همه بدانند که سود این پروژه ها برای طرح های عتبات وتوسعه آن و خدمت به زوار استفاده میشود.

ثالثاً این کارخانه ها و زمین های کشاورزی ووو کاملاً بر طبق قوانین عراق وبا موافقت وزارت خانه های مرتبط تاسیس میشود. وهزاران نفر بطور مستقیم وغیر مستقیم مشغول به کار میشوند.
این کارها کمک اقتصاد عراق است نه موازی کار دولت است.

و بارها از مسولان دولتی عراق شنیده شده است که پروژه های اقتصادی عتبات به نسبت پروژه های دولت هم سریعتر افتتاح میشود هم با بودجه های بسیار معقول و پایین تری شکل میگیرد وهم محصولات بهتر وبا کیفیت تر دارد.

البته هیچکس ادعا نمیکند که تمامی کارهای عتبات بی عیب و نقص است. اما در وضعیت فعلی عراق این فعالیت ها راهگشا است و مقداری در حمایت از تولید ملی عراق کمک میکند و جلوی صادرات بی رویه به عراق جلوگیری میکند.

نکات دیگری وجود دارد که در فرصت مناسب خواهم نوشت.

برچسب ها:

فرهنگ و هنر