مجتبی دستمالچیان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد مصوبه واردات 140 میلیون دلاری کالاهای گروه 4 به مناطق آزاد گفت: واردات پارچه همیشه آفت صنعت نساجی کشور بوده است و با توجه به اینکه پارچه هم جز این اقلام وارداتی است میتواند به تولید در بخش نساجی آسیب بزند.
رئیس انجمن نساجی و پوشاک یزد با بیان اینکه وقتی واردات کالاها از جمله پوشاک ممنوع باشد واحدهای تولیدی با ظرفیت بالاتری کار میکنند، افزود: قطعا مجوز واردات کالاهای ممنوعه به مناطق آزاد بر بخشهای مختلف تولیدی تاثیر گذار است زیرا پس از اینکه کالا به مناطق آزاد وارد شد ورود آن به سرزمین اصلی دیگر کار سختی نیست.
دستمالچیان با اشاره به ظرفیت کشور در بخش نساجی گفت: با توجه به پتانسیلها و قابلیتهای این بخش نیازی به واردات نیست و حتی میتوانیم میزان صادرات در این بخش را توسعه دهیم.
وی با بیان اینکه در صنایعی که امکان تولید داخلی فراهم است نباید مجوزی برای واردات داده شود، گفت: صنعت نساجی صنعتی است که در دوره تحریم بهتر از شرایط عادی میتواند کار کند.
وی بیان داشت: زیرا در شرایط عادی که مشکلی برای تامین ارز وجود ندارد واردات به راحتی انجام میشود بنابراین تولید از این موضوع آسیب میبینید.
وی با تاکید بر اینکه تحریم تاثیر منفی بر صنعت نساجی ندارد، اظهار داشت: در بخش نساجی هر چقدر که واردات پارچه به کشور کمتر باشد در داخل تولید میشود.
دستمالچیان با بیان اینکه میزان اشتغال در بخش نساجی نسبت به حجم سرمایهگذاری بسیار بالاست گفت: با توسعه صادرات بخصوص به کشورهای همسایه میتوان اشتغال پایدار در این بخش ایجاد کرد ضمن اینکه بازار داخلی هم در صورت عدم واردات پارچه و پوشاک بازار بسیار خوبی است.
وی با بیان اینکه شدت اثر تحریم بر صنایع مختلف متفاوت است ، گفت: بنابراین بهتر است تا با حمایت از صنایعی مثل صنعت نساجی که تحریم اثرات کمتری بر آن دارد به اقتصاد کشور در این شرایط کمک شود.
انتهای پیام/