به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از آسین ایج، ولوو و دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور با همکاری یکدیگر اتوبوس خودران و برقی خاصی را تولید کرده اند که قرار است امسال به طور آزمایشی در این کشور مورد استفاده قرار بگیرد.
انتظار میرود راه اندازی خطوط اتوبوس رانی خودران به کاهش استفاده از وسایل نقلیه شخصی، کاهش آلودگی هوا و روان تر شدن ترافیک منجر شود.
این اتوبوس ها ابتدا در محوطه دانشگاه سنگاپور مورد آزمایش قرار می گیرند و بعد از چند ماه در خیابان های شهر نیز به کار گرفته وی شوند و طی این مدت برای دریافت مجوزهای لازم نیز اقدام خواهد شد. انتظار می رود تکمیل این فرایند در حدود یک سال به طول بینجامد.
اتوبوس های خودران ولوو 12 متر طول دارند و می توانند حداکثر 80 مسافر را حمل کنند. این نخستین بار است که یک اتوبوس خودران برقی به طور عملیاتی در این سطح در کشوری به کار گرفته می شود. سنگاپور در فهرست کشورهایی که در حال کسب آمادگی برای استفاده از وسایل نقلیه خودران هستند، در رتبه دوم قرار دارد.
بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در سنگاپور، این کشور قصد دارد تا سال 2022 در سه منطقه از پایتخت شهر سنگاپور از اتوبوس های خودران برای حمل و نقل عمومی استفاده کند.
انتهای پیام/