به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، محمد حسین جوادی در حاشیه مراسم بزرگداشت روز ملیجهانی مددکاری اجتماعی با بیان اینکه وزارت بهداشت، مرجع مددکاری اجتماعی است، گفت: همه ساله وزارت بهداشت به عنوان وزارتخانه ای که در حوزه مددکاری اجتماعی مرجع است، برنامه هایی به منظور بزرگداشت روز ملی - جهانی مددکاری اجتماعی پیش بینی می کند و به تبع آن سازمان ها و نهادهای مرتبط، برنامه هایی را در سطح ملی و استانی برگزار می کنند.
رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت افزود: برگزاری مراسمی به این صورت، فرصتی برای توجه و ارزش گذاری به خدمات مددکاری اجتماعی در مراکز درمانی است.
وی با اشاره به رویکرد وزارت بهداشت مبنی بر اجتماعی شدن سلامت و نگاه جامع نگر به حوزه درمان، گفت: مددکاری اجتماعی به عنوان یکی از محورها و رکن هایی است که در مجموعه وزارت بهداشت می تواند در حوزه مشارکت اجتماعی و توسعه همکاری های بین بخشی ایفای نقش کند.
جوادی با اشاره به فعالیت 1000مددکار اجتماعی در مراکز درمانی، گفت: مددکار اجتماعی، مسائل و دغدغه های اقتصادی، اجتماعی، روانی فرد و محیطی که فرد در آن جامعه قرار دارد را بررسی و در نظر می گیرد و از طریق ویزیت در منزل و حضور در اجتماع، منشا اجتماعی بیماری ها را رصد می کند و برنامه هایی در جهت مداخله در آن زمینه ارائه می دهد.
وی گفت: در سال آینده، بین ۱۵ تا ۲۰ درصد مداخلات مددکاری اجتماعی را در سطح جامعه نگری خواهیم برد و این رویکرد جدیدی در حوزه سلامت و نقطه عطفی در ارائه خدمات حوزه مددکاری است.
جوادی خاطرنشان کرد: مددکاران اجتماعی بیش از نیم قرن تجربه در وزارت بهداشت دارند و سیاست این حوزه علاوه بر ارائه پروتکل هایی در حوزه مددکاری اجتماعی، پیش بردن این حوزه به سمت مددکاری گروهی و جامع نگر است.
انتهای پیام/