به گزارش
حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ جمال عرف معاون سیاسی وزارت کشور در حاشیه اختتامیه همایش فرمانداران و مدیران کل سیاسی و انتخابات سراسر کشور، درخصوص اهداف برگزاری این همایش گفت: این جلسات برای همفکری و هم افزایی با نمایندگان دولت در استانها و شهرستان ها برگزار میشود.
وی ادامه داد: امسال این همایش سه روزه به صورت کارگاهی با دستور وزیر کشور برگزار شد و موضوعات سیاسی، امنیتی، اجتماعی، اقتصادی, عمرانی, اداری و سایر مسائل مورد بررسی قرار گرفت.
وی یادآوری کرد: عموما در گذشته این همایش ها با حضور و سخنرانی مهمانانی خارج از وزارت کشور برگزار می شد و فرمانداران ما صرفاً شنونده بودند ولی امسال این جلسات به صورت تخصصی و با مشارکت فرمانداران برگزار شد و تلاش کردیم تعامل و گفت و گو در صف و ستاد وزارت کشور را افزایش دهیم.
وی افزود: تقریبا یک سوم از فرمانداران به صورت مستقیم در مباحث کمیسیون ها شرکت و گفت و گو داشتند و موضوعات و ابهامات مورد نظر خود را مطرح کردند. معاونین وزارت کشور نیز در حوزه های تخصصی خود توضیحاتی ارایه دادند و در نهایت وزیر کشور در روز پایانی به جمع بندی مباحث پرداخت.
عرف اضافه کرد: امروز در ابتکاری دیگر, تریبون ویژه ای برای فرمانداران تدارک دیده شد و نکاتی که نیاز به طرح مستقیم با وزیر کشور داشت، بیان شد و وزیر هم پاسخ داد.
معاون سیاسی وزارت کشور در ادامه با اشاره به اینکه مباحث کلی انتخابات سال آینده در این همایش سه روزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت، گفت: انتخابات ماهیتاً بستری برای انسجام بیشتر و افزایش سرمایه اجتماعی در کشور است لذا با رویکرد فرصت محور به انتخابات پرداختیم. هم چنین زمینه های افزایش مشارکت مردم و سایر موضوعات مرتبط را در کلیات مورد بحث قرار دادیم. قطعاً سال آینده جلسات تخصصی تر و علمی تری در موضوع انتخابات خواهیم داشت، با این حال در این همایش هم مباحث کلی و طرح استانی شدن انتخابات و لایحه جامع انتخابات که از سوی دولت تهیه شده است، مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.
معاون سیاسی وزیر کشور هم چنین در خصوص زمان برگزاری انتخابات سال آینده گفت: در مکاتبه ای با شورای نگهبان, دو زمان پیشنهاد شد که دوم اسفند ۹۸ مورد توافق زمان انتخابات مجلس و میان دوره ای خبرگان قرار گرفت لذا تدابیر لازم باید صورت گیرد و جلساتی بین مجریان وزارت کشور و جلساتی مشترک با ارگان های ناظر بگذاریم و به سمت برگزاری انتخابات هرچه باشکوه تر حرکت کنیم.
وی درباره طرح استانی شدن انتخابات بیان کرد: این بحث در مجلس مطرح است و تعامل دولت با مجلس در این زمینه تعامل مثبتی است، ما هم نقطه نظرات خود را به مجلس منتقل می کنیم و بخش هایی را که میتوانند در این زمینه ابهام ایجاد کند با نمایندگان مطرح کردیم.
وی در خصوص تصویب طرح استانی شدن انتخابات نیز اظهار کرد: برداشت ما این است که در مجلس قصد و نیت به نتیجه رساندن این طرح وجود دارد و البته شورای نگهبان نظرات خود را درباره این طرح بیان خواهد کرد.
عرف خاطرنشان کرد: ملاک، سیاست های کلی انتخابات است که سال ۹۵ از سوی رهبر انقلاب ابلاغ شد که هم طرح مجلس و هم لایحه دولت نباید ناقض این سیاست ها باشد. در لایحه جامع انتخابات نیز تلاش شد انطباق کامل صورت گیرد و قاعدتاً شورای نگهبان در این زمینه بررسی خواهد کرد.
وی درخصوص وجود بسترهای لازم برای اجرای طرح استانی شدن انتخابات گفت: ما مجری انتخابات هستیم و اگر این طرح مصوب شود لازم است که ما مقدمات آن را آماده کنیم.
انتهای پیام/