برگزاری دو آزمون استخدامی در هفته‌ای که محققان ایرانی قله را فتح کردند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، دومین آزمون استخدام بخش خصوصی روز گذشته در دانشگاه تهران برگزار شد.

آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور نیز امروز برگزار شد.

* تیم دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در مسابقه معماری آمریکا سوم شد

همچنین در هفته گذشته تیم دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران متشکل از حامد ملکنده، پوریا امینی چهرق، پریسا خسروی و زهرا حسینی به راهنمایی عبدالهادی دانشپور و هانیه صنایعیان (اعضای هیئت علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران) با  کسب جایزه Citation Award  در کنار 3 تیم از آمریکا و یک تیم از لهستان جزو پنج تیم دانشجویی برتر جهان رتبه سوم را به خود اختصاص داد.

* رتبه دوم فناوری پیشرفته جداسازی سلول‌ها به ایران تعلق گرفت

محققان ایرانی موفق به ساخت دستگاهی «های تک» در حوزه سلول درمانی شدند تا با دستیابی به این فناوری پیشرفته ایران در جایگاه دوم دارندگان آن پس از آلمان قرار گیرد.

* ایران به قله تولید داروهای پیچیده زیستی صعود کرد

مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی گفت: در حال حاضر در دنیا داروهای زیستی با فناوری های پیچیده ای وجود دارد که جوانان ایرانی به این فناوری ها دست یافته اند.

وی در خصوص دستیابی ایران به تولید داروهای زیستی، بیان کرد: برخی داروهای زیستی فناوری پیچیده ای دارند و تنها چند کشور این داروها را تولید می کردند؛ اما ایران نیز به جرگه تولیدکنندگان این نوع داروها پیوست.

وی افزود: کیفیت داروهای تولیدی در ایران با نمونه های مشابه خارجی برابری می کند و از نظر تاثیر دارویی، هیچ تفاوتی بین داروهای تولیدی در ایران و دنیا وجود ندارد.

به گفته قانعی، یکی از داروهایی که فناوری پیچیده ای دارد و تنها در یک شرکت دانمارکی تولید می شد، داروی فاکتور 7 و 8 بود که جوانان و متخصصان ایرانی به فناوری تولید این دارو دست یافتند و عنوان دومین کشور تولیدکننده این دارو را به ایران اختصاص یافت.

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین بیان کرد: وقتی از یک محصول صحبت می کنیم یعنی دانش مربوط به آن نیز در کشور شکل گرفته است و وقتی از دانش صحبت می کنیم یعنی نیروی انسانی دانشمند مورد نیاز را در کشور داریم.

وی ادامه داد: باید از تخصص جوانان برای تولید داروهای زیستی استفاده کنیم؛ زیرا در شرایط تحریم که فرآورده های دارویی به سختی به ایران می رسد، تنها راه نجات کشور، بهره گیری از تخصص و توان جوانان و دانشگاه های کشور است.

* شتابدهنده «آبان» افتتاح شد

«آبان» شتابدهنده‌ای با هدف حمایت از تجاری سازی استارتاپ‌های حوزه آب و انرژی هفته گذشته با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در شهرک صنعتی قدس افتتاح شد.

* پیکر مطهر دو شهید گمنام در دانشگاه آزاد آرام گرفت

دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در هفته گذشته میزبان پیکر مطهر دو شهید گمنام بود، شهدایی که به تازگی تفحص شده و پس از سالیان سال به میهن بازگشتند.

مراسم تشییع پیکر مطهر این شهدا از مسجد علی بن الحسین(ع) واقع در پل پنجم بلوار ابوذر آغاز و به سمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب واقع در میدان مالک اشتر ادامه یافت.

پیکر این شهدا در یادمان شهدای گمنام واحد تهران جنوب آرام گرفت تا دانشجویان زندگی و لحظات تحصیل خود را مزین به نام و یاد شهدا کنند.

این دو شهید گمنام 21 و 27 ساله هستند که در عملیات کربلای 6 منطقه سومار و عملیات رمضان منطقه شرق بصره به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

 * جامعه دانشگاهی عزادار درگذشت دو استاد 

علیرضا فیض، استاد پیشکسوت دانشگاه تهران هفته گذشته در سن ۹۳ سالگی درگذشت.

احمد ابومحبوب، استادیار زبان و ادبیات فارسی در  دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی پس از چند ماه مبارزه با بیماری هفته گذشته درگذشت.

احمد ابومحبوب، پژوهشگر، استاد دانشگاه و مترجم بود که آثار ادبی زیادی از وی به جای مانده است.

* برگزیدگان جشنواره خوارزمی تقدیر شدند

جشنواره بین‌المللی خوارزمی که با هدف شناسایی و معرفی طرح‌های برتر ملی و قدردانی از‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دانشمندان، پژوهشگران و نوآوران از‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سال ۶۶ تاکنون برگزار می‌شود، جشنواره‌ای است که ضرورت برگزاری، اهمیت  چشم‌انداز دستاوردهای بلندمدت آن از‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ همان نخستین دوره روشن بود و به سرعت مورد توجه بالاترین مقامات اجرایی کشور قرار گر فت به طوری که هر ساله حداقل یکی از‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مقامات کشور در این جشنواره شرکت می‌کنند. امسال هم جشنواره خوارزمی روز دوشنبه ۱۳ اسفندماه در سالن اجلاس سران تهران برگزار و جوایز برگزیدگان به آن‌ها اهدا شد.

این جشنواره در سی و دو دوره که از‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برگزاری آن می‌گذرد، از‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ میان ۲۰ هزار طرح تحقیقاتی بیش از‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ۲۰۰۰ طرح را به عنوان طرح‌های برگزیده به جامعه علمی کشور معرفی کرده که ۷۹ درصد آن طرح‌های داخلی و ۲۱ درصد طرح‌هایی است که از‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سوی دانشمندان خارجی و ایرانیان مقیم خارج از‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کشور ارائه می‌شود.

* هشتمین جشنواره بین‌المللی رباتیک، هوش مصنوعی و اتوماسیون ایران برگزار شد

هشتمین جشنواره بین‌المللی رباتیک، هوش مصنوعی و اتوماسیون ایران به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر هفته گذشته با حضور سیداحمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نصرالله جهانگرد معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و پروفسور جکی بالتز، رئیس فدارسیون بین‌المللی رباتیک (فیرا) برگزار شد.

انتهای پیام/