کشف روشی برای تشخیص تومورهای بسیار کوچک در اوایل بیماری

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، تشخیص زودهنگام سرطان بسیار مهم است و بیمار شانس بیشتری برای بهبود و زنده ماندن دارد اما تشخیص برخی تومورها بسیار دشوار است زیرا تا زمانی که آنها به اندازه خاصی بزرگ نشوند قابل تشخیص نیستند.

براساس گزارش «نیواطلس»، اکنون محققان موسسه فناوری ماساچوست، تصویربرداری نوری را ارائه کردند که با استفاده از آن تومورهای بسیار کوچک نیز شناسایی می‌شوند.

پیش از این پزشکان با استفاده از «ام‌آر آی» و «سی‌تی‌اسکن» تومورها را شناسایی می‌کردند اما این سیستم‌ها نمی‌توانند تومورهای کوچک‌تر از یک سانتی‌متر را تشخیص دهد.

«آنجلا بلچر» یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: ما می‌خواهیم سرطان‌ها را بسیار زودتر تشخیص دهیم، هدف ما این است که تومورهای بسیار کوچک را در روشی غیرتهاجمی پیدا کنیم.

در این مطالعه جدید، محققان تلاش کردند که از طول موج‌های بلندتر و فروسرخ‌ نزدیک استفاده کنند تا به اعماق بدن نفوذ کرده و تصاویری با وضوح بالاتر ارائه دهد، این ترفند تصویربرداری را «تصویربرداری فراطیفی» می‌نامند.

براین اساس، محققان سیگنال‌هایی که از بدن خارج می‌شود را با الگوریتم‌های خود مورد بررسی قرار می‌دهند و مکان و میزان عمق تومورها را در بدن شناسایی می‌کنند. این تیم نام این سیستم تشخیص را «دلفین» نامید.

گفتنی است؛ نخستین هدف این تیم تحقیقاتی تشخیص سرطان رحم است زیرا شناسایی تومورهای این سرطان بسیار سخت است.

انتهای پیام/

https://newatlas.com/mit-optical-imaging-cancer/58786/