به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، طیب قدیمی، معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت در نشست خبری که به منظور برنامههای وزارت بهداشت برای چهارشنبه آخر سال برگزار شد، اظهار داشت: سیر درمان سوختگی حدود ۲ سال طول میکشد، اکثر مصدومیتهایی که از ناحیه دست و صورت رخ میدهد در یک فرد تجمیع است و این دو اندام، اندامهای کارکردی برای فرد هستند.
وی افزود: تمام بیمارستانها از آمادگی کامل برخوردار هستند، پزشکان متخصص و خصوصا چشمپزشک در اکثر مراکز به صورت مقیم وجود دارند، و تمام بیمارستانهایی که بیماران سوختگی را پذیرش میکنند در این ایام آمادهباش هستند.
معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ میزان حوادث کمتر بود و امیدواریم این آسیبها امسال کمتر شوند،گفت: تمام مراکز درمانی مکلف به پذیرش مصدومان هستند.
قدیمی تصریح کرد: در حوادث سوختگی درصد خطر برای مصدومان بیشتر است و ممکن است فرد دچار آسیب احشای داخلی شود؛ضمن اینکه سال گذشته ۵۳ مورد قطع عضو در کل کشور داشتیم.
قدیمی گفت: بار اجتماعی و روانی که به مصدومان و خانوادههای آنها وارد میشود در بسیاری از مواقع قابل جبران نیست و باید تمام نهادهای اجتماعی تلاش کنند تا این حوادث به حداقل برسند.
انتهای پیام/