به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد سعیدیکیا امروز در مراسم اهدای هشتاد هزارمین سند املاک علوی اظهار داشت: در مورد این املاک سال ۹۱ بنیاد آییننامهای به تصویب رساند و از سال حدود ۹۳ واگذاریها آغاز شد که تاکنون ۷۷ هزار مدارک مربوط به اسناد به مردم واگذار شده است و امروز هم اسناد ۳۰۰۰ واحد به مردم تقدیم میشود.
وی ادامه داد: ۶۰ تا ۷۰ هزار واحد دیگر وجود دارد که از مردم تقاضا داریم تشکیل پرونده دهند تا این کار به خوبی انجام شود و اراضی که طاغوت غصب کرده است را به مردم واگذار کنیم.
رئیس بنیاد مستضعفان تأکید کرد: همه نقاط ایران اعم از شیعه و سنی برای خدمتگزاری توسط بنیاد یکسان است.
سعیدیکیا اظهار داشت: سال ۹۳ مقام معظم رهبری به من حکم دادند و در آن حکم مواردی را مطرح کردند که من تلاش کردم آن را در قالب ۶ سرفصل دنبال کنم که از آن جمله میتوان به خارج کردن یک منطقه محروم از محرومیت و سپس محرومیتزدایی منطقه بعدی، بهکارگیری جوانان مستعد و ارزشی در بنیاد، توجه به امور ارزشی در بنیاد و مدیریت بهتر فعالیتهای اقتصادی در بنیاد اشاره کرد.
وی گفت: برنامه پنجم بنیاد مستضعفان امسال تمام میشود و در برنامه ششم توانمندسازی اجتماعی، ارتقای بهرهوری و ارزشآفرینی را دنبال میکنیم.
سعیدیکیا با تأکید بر اینکه آباد کردن مناطق مورد تأکید رهبری در دستورکار بنیاد است، گفت: ما ابتدا منطقه قلعهگنج را انتخاب کردیم، شعار ما آنجا «کار با مردم، برای مردم و با جهتگیری معیشت پایدار» است. در قلعهگنج با تشکیل گروههای روستایی و کارآفرینان این کار شکل گرفته است.
وی افزود: با پساندازهای مردم، رقم ۶ میلیارد تومان پسانداز انجام شد. بنیاد علوی هم معادل همین رقم اختصاص داد که جمعا بیش از ۱۱ میلیارد تومان جمعآوری شد، اما مردم از این صندوق تاکنون بیش از ۱۴ میلیارد تومان وام اشتغال گرفتهاند.
رئیس بنیاد مستضعفان بیان کرد: به شهادت مسئولان استان کرمان امروز نرخ بیکاری در این استان از ۲۷ درصد به ۱۲ درصد کاهش یافته است و مردم در قلعهگنج امیدوارانه زندگی میکنند.
سعیدیکیا با بیان اینکه سال آینده این محرومیتزدایی را به ۱۴ نقطه تعمیم میدهیم، گفت: پس از قلعهگنج، لنده در کهگیلویه و بویراحمد، چالدران در آذربایجان غربی، ملکشاهی در ایلام، زهک و قصر قند در سیستان و بلوچستان، سروآباد در کردستان، لارک و احمدی کوشا در هرمزگان و گرمی در اردبیل آغاز شد و مراغه تپه را هم به آن اضافه میکنیم.
وی افزود: تاکنون ۳۰۰۷ طرح روستایی در دو و نیم سال گذشته به تصویب بانک سینا رسیده است که از این رقم ۲۶۰۰ فقره تسهیلات به مردم داده شده است و ۱۶۰۰ واحد به بهرهبرداری رسیده است.
رئیس بنیاد مستضعفان اظهار داشت: بنیاد مستضعفان ۲۲ هلدینگ داشت که امروز به ۱۰ هلدینگ تقلیل یافته است و تعداد شرکتها هم کم شده است.
وی به فرمایشات مقام معظم رهبری در بهکارگیری نیروهای جوان و ارزشی و متخصص اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۱۴ نیروی جوان گزینش شدهاند که تا به امروز ۴۴ نفر آنها در هیأت مدیره شرکتهای بنیاد مشغول به کار شدهاند.
انتهای پیام/