"سنگ کیسه صفرا" (کوله لیتیاز) یعنی تشکیل سنگ در داخل کیسه صفرا؛ کیسه صفرا عضوی در بخش تحتانی کبد است که صفرای ترشح شده از کبد در آن تجمع یافته و هنگام نیاز از طریق مجرای صفراوی مشترک به روده باریک ریخته میشود.
سنگ کیسه صفرا بسیاری اوقات هیچ علامتی ندارد اما سنگ کیسه صفرای علامتدار ممکن است موجب کولهسیستیت مزمن شود.
علائم بیماری بهصورت کولیک صفراوی (درد مزمن به مدت ساعتها در ربع فوقانی راست شکم که به پشت و شانه راست انتشار دارد) گاه همراه با تهوع و استفراغ است و گاهی درد به دنبال مصرف غذای چرب ایجاد میشود.
ممکن است بیماری سالها علائم سنگ کیسه صفرا را داشته باشد اما وارد مرحله حاد نشود.
همچنین سنگ کیسه صفرا میتواند همراه با این علائم باشد: درد در سمت راست بدن درست زیر دنده، درد پشت بین استخوانهای شانه، درد در شانه سمت راست، حالت تهوع و استفراغ، عرق کردن و بیقراری.
برای درمان سنگ کیسه صفرا در طب سنتی، روشها و درمانهای مختلفی وجود دارد که این درمانها در کنار پرهیزات ضروری برای این دسته از بیماران میتواند بدون عمل جراحی، منجر به از بین رفتن سنگ کیسه صفرا شود.
مصرف روزانه "یک لیوان آب سیب طبیعی مخلوط شده با دو تا سه قاشق غذاخوری روغن زیتون" میتواند کمک شایانی به درمان سنگ کیسه صفرا داشته باشد همچنین مصرف روزانه "سرکهانگبین طبی"(جوشانده سرکه طبیعی انگور، عرق نعنا با عسل) نیز برای درمان مفید است.
"سندرم پای بیقرار" چیست + راهکارهای درمانی طب سنتی یک راهکار ساده طب سنتی برای بازگشت "حس بویایی" بهبود سریع انواع "زخمها" با استفاده از "زالو" در کلینیک تخصصی زخم کشور/ پشتپرده سنگاندازی در مسیر توسعه "طب سنتی" + فیلم کلید "احیای طب سنتی" کشورمان در داخل یا آنسوی مرزها؟ 5 پروتکل درمان "چاقی" در طب سنتی را بشناسید "طب سنتی" در ایران از 150 سال پیش با پیدایش طب رایج ممنوع شده بود 10 خوراکی "خونساز" از نظر طب سنتی + 5 روش برای درمان "کمخونی"