به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بر اساس تحلیل آخرین دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی، انتظار میرود، از بعد از ظهر امروز سامانه بارشی فعال در استانهای کرمان، یزد، جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان به تدریج از شرق کشور خارج شود.
امروز و سهشنبه قسمتهای مرکزی و شرقی خلیج فارس و تنگه هرمز مواج است.
روز آینده در استانهای واقع در غرب و شمال غرب و دامنههای جنوبی البرز ابرناکی پیشبینی میشود.
روز سه شنبه در سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان جنوبی، جنوب یزد و شمال استانهای هرمزگان و فارس بارش پراکنده گاهی وزش باد پیشبینی میشود که در مناطق سردسیر و ارتفاعات به شکل برف خواهد بود.
از روز دوشنبه تا اواخر هفته جاری افزایش نسبی دما در نوار شمالی کشور و استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز پیشبینی میشود.
آسمان تهران فردا نیمه ابری همراه با غبار محلی در بعد از ظهر وزش باد پیشبینی میشود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۱۵ و ۶ درجه خواهد بود.
فردا اهواز و بندرعباس با بیشینه دمای ۲۵ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و همدان با کمینه دمای ۷ درجه زیر صفر و شهرکرد با کمینه دمای ۱۰ درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.
میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهرماه ۹۷) تا هجدهم اسفندماه سال جاری ۱۸۱.۷ میلیمتر ثبت شد، میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی ۸۱.۴ میلیمتر ثبت شد بنابراین بارش سال جاری ۱۲۳.۲ درصد بیشتر از سال گذشته است.
میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور ۱۴۹.۶ میلیمتر ثبت شد که بارش سال جاری ۲۱.۳ درصد بیشتر از سال بلندمدت است.
بیشترین میزان بارش در هفته بیست و چهارم سال زراعی متعلق به منطقه لاهیجان در استان گیلان به میزان ۴۹ میلیمتر بوده است.
میانگین گرمترین منطقه راسک در استان سیستان و بلوچستان به میزان ۲۷.۳ درجه سلسیوس و میانگین سردترین منطقه کوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری به میزان منشی ۱۲.۵ درجه سلسیوس بوده است.
کاربران همچنین میتوانند جزئیات دیگری از خبرنامه هواشناسی کشاورزی را از اینجا مشاهده کنند.
انتهای پیام/ب