آمار غرق‌شدگی در خوزستان از شهرهای ساحلی کشور بیشتر است

5c88f34b97b84_5c88f34b97b86
مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به قرار گرفتن خوزستان در رتبه نخست غرق‌شدگی کشور، گفت: آمار غرق‌شدگی در خوزستان از شهرهای ساحلی کشور بیشتر است.

محمدصادق کریمی‌کیا ظهر امروز در یازدهمین جلسه شورای سلامت خوزستان که در محل سال جلسات شهید رجایی استانداری خوزستان برگزار شد، با بیان اینکه آمار غرق‌شدگی در خوزستان از شهرهای ساحلی کشور نیز بیشتر است، اظهار داشت: از سال 93 تا 95 سالانه 140 نفر در آب‌های رودخانه‌ها، کانال‌ها و نهرهای استان کشته می‌شدند.

وی با تأکید بر اینکه شورای سلامت باید برای وضعیت غرق‌شدگی و کاهش مرگ‌ومیر ناشی از آن برنامه داشته باشد، افزود: تعداد حوادث منجر به غرق‌شدگی در سال 96 کاهش چشمگیری داشت اما با بارندگی‌های اخیر و پرآبی رودخانه‌ها باید منتظر افزایش حوادث ناشی از غرق‌شدگی باشیم.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان بابیان اینکه می‌توان با انجام کارهایی ساده آمار مرگ‌ومیر ناشی از غرق‌شدگی را کاهش داد، گفت: بیشتر مردم نمی‌دانند که همه جای رودخانه‌ها محل مناسبی برای شنا نیست؛ بنابراین می‌توان با قرار دادن علائم هشداردهنده و نصب حفاظ در محل‌های خطرپذیر رودخانه و کانال‌های انتقال آب مقدار قابل‌توجهی از آمار غرق‌شدگی استان را کاهش داد.

اهواز|ظرفیت کرخه و دز در حال پر شدن؛ رهاسازی آب براساس برنامه‌ریزی انجام شود میزان ورود و ذخیره آب در سدهای دز و کرخه اندیمشک افزایش یافت پیش بینی وقوع سیلاب در 6 استان کشور

کریمی کیا ادامه داد: در برخی مناطق مانند حمیدیه نیز کانال‌های آبیاری کشاورزی از روبه‌روی مدارس می‌گذرد اما هیچ‌گونه حفاظی برای آن‌ها وجود ندارد. اگر حادثه‌ای در این خصوص اتفاق بیافتد باید مقام قضایی به مسئله ورود کرده و مدیر مربوطه را دادگاهی کند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان بابیان اینکه شورای سلامت برای بهبود وضعیت آب شرب روستایی در سال 98 برنامه‌ریزی کند، عنوان کرد: برخی مناطق شبه روستایی برای تهیه آب شرب خود دچار مشکل هستند و ادامه این روند سبب بروز بیماری‌های ناشی از آلودگی آب می‌شود.

کریمی کیا در ادامه به برگزاری هفته‌های فرهنگی در سال 97 اشاره کرد و گفت: هفته‌های فرهنگی شهرهای خوزستان در سال 97 از شهرستان ایذه آغاز و آخرین برنامه آن در اهواز برگزار شد که سایر شهرستان‌های باقی‌مانده نیز این برنامه را در سال 98 اجرا می‌کنند.

وی درباره ضرورت توجه به‌سلامت روحی اقشار جامعه افزود: عدم وجود محیطی برای ورزش بانوان و کودکان در مناطق کم برخوردار اهواز سبب بروز تأثیرات منفی در سلامت روحی ساکنین می‌شود.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان خاطرنشان کرد: آب‌وهوای مناسب اهواز در روزهای پایانی سال و حضور میهمانان نوروزی، فرصت مناسبی برای ایجاد برنامه‌های متنوع در جهت ایجاد نشاط اجتماعی فراهم کرده است.

برچسب ها:

اجتماعی