- اخبار بازار -
به گزارش خبرگزاری تسنیم، اگر این اولین بار است که به خرید دوربین اقدام میکنید، باید بدانید که دوربین نیکون و دوربین کانن دو برند مطرح در این صنعت هستند که طرفداران خاص خود را دارند. البته در این بین از دوربینهای سونینیز نمیتوان غافل بود، چرا که رقیب جدی برای دوربینهای حرفهای نیکون و کانن محسوب میشوند.
البته بیشتر کسانی که میخواهند فیلمبرداری کنند بیشتر به خرید دوربینکانن تمایل دارند، زیرا قابلیتهای این دوربین در این زمینه بیشتر و با کیفیتتر است.
صرفه نظر ار نام تجاری یک دوربین عکاسی برای خرید دوربین دست دوم موارد دیگری را نیز باید مد نظر داشت؛ مواردی چون کیفیت تصاویر، لنز دوربین، هدف شما از خرید دوربین و بسیاری موارد دیگر از جمله مقدار پولی که میخواهید هزینه کنید.
البته در این بین باید به این موضوع هم فکر کنید که از کجا این دوربین را تهیه کنید. امروزه فروشگاههای آنلاین زیادی اقدام به فروش دوربین کردهاند، فروشگاههایی چون مهرانی کم که خرید دوربین دست دومو خرید دوربین عکاسی را راحتتر نمودهاند، چرا که با چند کلیک و فشردن چند دکمه و پرداخت آنلاین شما صاحب دوربین خواهید شد.
برای خرید دوربین دست دوم باید به چه مواردی توجه کرد؟
پیکسل های مرده
برای آگاهی از این نقص کافیست تا از لپتاپ یا رایانه شخصی خود کمک بگیرید. اما پیکسلهای مرده چه هستند؟ در حقیقت پیکسلهای مرده، پیکسلهای آسیب دیده هستند که راهی برای برطرف کردن آنها وجود ندارد.
برای پیدا کردن این عیب شما میتوانید چند عکس با دوربین البته با فرمت RAW بگیرید، ولی توجه داشته باشید که ISO را در پایینترین درجه تنظیم نمایید. سپس آنها را صد در صد در رایانه بررسی کنید. پیکسلهای مرده همیشه در یک مکان در تصویر قرار دارند و معمولا به صورت یک نقطه رنگی متفاوت نمایش داده میشوند. دوربینهای قدیمیتر اغلب چندین پیکسل مرده دارند، بنابراینخرید دوربین دست دوم خیلی کهنه، معاملهی خوبی به حساب نمیآید. اما اگر پیکسلهای مرده بیش از چند جا در عکس دیده شوند میتواند مشکل از حسگر باشد.
تعداد شاتر
تعداد شات یا شاتر در واقع تعداد دفعاتی است که دوربین عکس گرفته است. همانطور که میتوانید تصور کنید، مکانیزم شاتر هزاران بار در طول عمر یک دوربین استفاده میشود، بنابراین استفاده بیشتر از شاتر سبب فرسایش و صدمه دیدن بیشتر آن میشود. با آنکه تولیدکنندگان دوربین، محصولات خود را برای هزاران عکسبرداری آماده کردهاند اما با این حال کسی نمیداند که به طور قطع چه زمانی عمر شاتر و به طبع دوربین عکاسی به پایان میرسد.
برای پی بردن به اینکه دوربین دست دوم مورد نظر چقدر کار کرده است، کافیست تا با آن عکس بگیرید و سپس آن عکسها را بررسی نمایید. شما میتوانید این اطلاعات را با نگاه کردن به یک عکس فرمت RAW که با این دوربین گرفتهاید پیدا کنید. برای این کار این عکسها را در PhotoME باز کنید که یک ابزار رایگان برای یافتن اطلاعات در یک تصویر است – از جمله تعداد شاتر. یا اینکه میتوانید یک عکس با فرمت JPEG را به وب سایتهایی که شمارش شاتر دوربین را محاسبه میکنند، بدهید، وب سایتهایی چون CameraShutterCount.com.
سنسور
برای خرید دوربین دست دوم باید به مقدار گرد و غبار بر روی حسگر توجه کرد. چون دوربین کارکرده است بالاخره کمی گرد و غبار بر روی حسگر آن وجود دارد. پس محفظهی حسگر را خوب بررسی کنید.
وضعیت بدنه
به ظاهر و بدنهی دوربین خوب توجه کنید و به خراشهایی که شاید بر بدنهی دوربین افتاده باشد. با اینکه خراشها بر روی مکانیسم دوربین هیچ تاثیری نمیگذارند اما تمامی این موارد بر ارزش قیمتی دوربین اثر گذارند.
صفحه نمایش ال سی دی
اگر صفحه نمایش دوربین خراشیده شده باشد، نیاز به تعویض دارد که ارزان هم نیست. پس اطمینان حاصل کنید که نمایشگر در وضعیت خوبی قرار دارد و تصویر را به دقت نشان میدهد.
فوکوس اتوماتیک
یک راه سریع برای بررسی اینکه دوربین شما هیچ مشکلی در رابطه با فوکوس اتوماتیک ندارد این است که با قرار دادن یک لنز و استفاده از AF، چندین عکس در زمانهای متفاوت بگیرید. سپس تصاویر گرفته شده را با رایانه بررسی کنید. آنگاه تصاویر مشابهی را با استفاده از قابلیت نمایش زنده گرفته و بر روی رایانه قرار داده و دو مجموعه را با هم مقایسه نمایید تا اطمینان حاصل کنید که فوکوس اتوماتیک به خوبی کار می کند.
سخن نهایی
خرید دوربین دست دوم میتواند یک معاملهی عالی باشد، اما باید به موارد ذکر شده در بالا توجه داشته باشید و همچنین باید به بودجه خود نیز فکر کنید. اگر قصد خرید دوربین دست دوم دارید و میخواهید از خرید خود نیز اطمینان داشته باشید، حتما سری به بخش فروش محصولات دست دوم فروشگاه مهرانی کمبزنید که صدها دوربین و لنز دست دوم را برای فروش گذاشته است، حتی شما میتوانید دوربین خود را نیز با قیمت مناسب به این فروشگاه به آدرس اینترنتی mehranicam.com بفروشید.
منبع: دیجی رو
انتهای پیام/