کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: کباب بروجرد از با کیفیتترین کبابها است.
اعظم گنجی اظهار کرد: کباب بروجردی یکی از با کیفیتترین کبابهای ایرانی محسوب می شود.
وی انواع کباب بروجردی را شامل کوبیده، چنجه و برگ عنوان کرد و افزود: معمولا منظور از کباب بروجردی نوع کوبیده آن است.
گنجی بیان کرد: این کباب تفاوت چندانی با دیگر کوبیدههای ایرانی ندارد و دلیل معروفیت آن استفاده از گوشت مرغوب و دقت و مهارت کبابپزها است.
این کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: مواد تشکیلدهنده کوبیده بروجردی شامل گوشت سردست گوسفندی، پیاز، جوش شیرین، نمک و فلفل است.
به گفته وی این کباب بههمراه نان سنگک، دوغ محلی و سبزیجات سرو میشود.