مقابله با فشار خون بالا از طریق مصرف سبزیجات

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، از آنجایی که تغییر سبک زندگی نقش مهمی در کنترل فشار خون دارد، شما می‌توانید با خوردن برخی غذاهای خاص فشار خون خود را کاهش دهید.

براساس گزارش «مدیکال‌دیلی»، در اینجا می‌توانید با برخی مواد که منجر به کاهش فشار خون می‌شود، آشنا شوید.

برگ‌های سبز

پتاسیم به دفع بیشتر سدیم کمک می‌کند و این به نوبه خود منجر به کاهش فشار خون می‌شود.

سبزیجات برگ‌دار منابع غنی از پتاسیم هستند که از جمله آن می‌توان کلم، اسفناج، کاهو و شلغم را نام برد.

بلوبری

توت‌ها بهترین مواد غذایی هستند که می‌توانید به رژیم غذایی خود اضافه کنید زیرا آنها حاوی نیتریک اسید هستند که بر سلامت قلب تاثیر می‌گذارند. سارا جانسون از دانشگاه فلوریدا به طور ویژه مصرف بلوبری را توصیه می‌کند.

لبنیات

شواهد معتبری وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف محصولات لبنی کم‌چرب می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند. 

در حالی که شیر کم‌چرب یک گزینه خوب است اما شما می‌توانید ماست را نیز به رژیم غذایی خود اضافه کنید. طبق گفته محققان؛ زنانی که پنج بار یا بیشتر در هر هفته این محصولات را مصرف می‌کنند 20 درصد خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می‌دهند.

روغن زیتون

در رژیم غذایی مدیترانه ای و دش مصرف روغن زیتون توصیه شده زیرا این روغن حاوی آتریبیوت‌ها در پلی‌فنل‌ها و همچنین چربی‌های تک‌سیرنشده است، اینها چربی‌های خوبی هستند که باعث می‌شود روغن زیتون بهترین جایگزین برای کره یا روغن‌های دیگری که حاوی چربی‌های مضر هستند، باشد.

ماهی سالمون

همانطور که می‌دانید انجمن قلب آمریکا مصرف دو بار در هفته ماهی را توصیه کرده است. محققان در مطالعات انجام شده دریافتند که ماهی سالمون حاوی امگا3 فراوانی است که نقش مهمی را در کاهش فشار خون و التهاب بدن ایفا می‌کند.

انتهای پیام/